Hvem vil tegne omsorgsboliger på Eidsvoll?

 
Hvem vil tegne omsorgsboliger på Eidsvoll?Illustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Eidsvoll kommune inviterer arkitektstanden til å tegne de planlagte nye omsorgsboligene og dagsenteret i Eidsvoll sentrum, Sundet.

Av Bjørn Laberg

Prosjektet skal bestå av et nybygg med cirka 47 leiligheter, dagsenter i 1. etg på cirka 1500 kvm og parkeringskjeller på cirka 1590 kvm, samt kjellerboder på cirka 370 kvm.

Dagsenteret skal blant annet bestå av kafe, kjøkken, kombinerte forsamlings -og aktivitetsrom, treningskjøkken, treningsrom, snekkerverksted/hobbyrom og garderober/dusj for ansatte. På tomten som er valgt står det i dag 5 eldre omsorgsboliger som vil bli revet i forkant av byggeprosjektet.

Litt fra kravspesifikasjonen:

• Arkitekten må i sitt tilbud medta brannrådgiver (RiBr) og Akustisk rådgiver (RiAku), Landskapsarkitekt (Lark) og interiørarkitekt (IArk). Arealplanlegger må tas med i tilbudet for regulering.

• Leveransen i skisseprosjekt skal inneholde nødvendige planer, snitt, fasadetegninger, samt noe mer detaljert synliggjøringer ved kritiske punkter. I tillegg en enkel situasjonsplan.

• Brannkonsept på riktig nivå, samt en rapport der alle hoveddeler og funksjoner beskrives, ulike arealer fremgår, samt overordnede materialvalg og oppbyggingsprinsipper skal tas med.

• For tekniske fag skal prinsipp for belysning, oppvarming og ventilasjon være avklart og hovedprinsipp for tekniske føringsveier fremgå. Overordnede beregninger for energi og effektbehov, samt nødvendige luftmengder må utarbeides. Det må også redegjøres for prinsipper og nivå for automatisering og styring.

• De prosjekterende skal også utarbeide en kalkyle for prosjektet. Arkitekt skal være koordinator for kalkyleutarbeidelse. Selv om dette skjer på et relativt tidlig stadium er det viktig at man i kalkulasjonsarbeidet tar inn over seg de prosjektspesifikke elementer som påvirker økonomien.

Tilbudsfrist: 17. februar 2020

Planlagt byggestart: 1. kvartal 2021

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Live.


 

Last også ned vår rapport om: De 100 kommunene som har de største prosjektplanene

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår