Huurre Norway AS skifter navn til Svalinn

 
Huurre Norway AS skifter navn til SvalinnBildet: - A`en i logoen vår skal symbolisere «tak over mat», hvor vår byggeteknisk kompetanse og fokus på hygiene er viktige faktorer. Den er formet som en trekant, som regnes som den sterkeste og mest stabile geometriske formen, sier daglig leder i Svalinn, Tarjei Hegland.
Fra og med 01. desember 2020 skifter Huurre Norway navn til Svalinn. Bakgrunnen for valget var å finne et beskrivende navn, med et skandinavisk opphav.

- Vi samler Norge og vårt søsterselskap i Sverige under samme profil og identitet, og har som mål om å bli den foretrukne entreprenøren for næringsmiddelindustrien i Skandinavia. Svalinn skal dyrke den unike kompetansen innen skreddersydde kjølte bygg og arealer. Fokuset på hygiene, matsikkerhet og å skape verdi for våre kunder, vil fortsatt være vår styrke, sier daglig leder i Svalinn, Tarjei Hegland, i en pressemelding.

- Vårt nye navn, Svalinn, betyr «kjøleren». Svalinn var, ifølge norrøn mytologi, et skjold som beskyttet hestene, som dro solen over himmelen. Bakgrunnen for valget var å finne et beskrivende navn, med et skandinavisk opphav. A`en i logoen vår skal symbolisere «tak over mat», hvor vår byggeteknisk kompetanse og fokus på hygiene er viktige faktorer. Den er formet som en trekant, som regnes som den sterkeste og mest stabile geometriske formen, sier Hegland.

- Svalinn vil være en del av Svalinn Group som er et entreprenørkonsern med fokus på næringsmiddelindustrien, med selskaper i både Norge og Sverige. Nå skal samarbeidet styrkes over landegrensene og sammen skal vi jobbe tett mot å bli den foretrukne entreprenøren for næringsmiddelindustrien i Skandinavia. Da behøver vi en ny, felles identitet og et nytt navn i Norge som skal styrke vår konkurransekraft, sier Hegland.

- I kjølte bygg med høye hygienekrav må utførelsen trygges og da kreves erfarne fagfolk», sier Hegland. Bygg- og anleggsbransjen er i endring og har et klart fokus på modernisering. Økt effektivitet, digitalisering og utvikling av miljøvennlige løsninger, både i gjennomføringsfasen og den ferdige leveransen, er høyt prioritert hos de fleste ledende aktører. En ny, felles profil vil bidra til egen modernisering og fornyelse, og hjelper oss å tydeligere kommunisere våre leveranser. Vi er en rådgivende entreprenør og generer klart mest verdi når vi slipper til tidlig i en planleggingsfase, enten prosjektet er stort eller lite, mener han.

- Navneendring har vært lenge planlagt og våre kunder og samarbeidspartnere har kunnet se at Huurre i den siste tiden har vært «A Svalinn Company». Tiden er inne for å operere under eget navn, med egne ansatte i Skandinavia. Svalinn vil være eid av Svalinn Group, som også huser Svalinn Installation (gamle Huurre Montasje) og Ki-Panel i Sverige, sier Hegland avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår