Hultafors lanserer 240 cm lang meterstokk

 
Hultafors lanserer 240 cm lang meterstokkDen originale Hultafors meterstokken, bare lengre.
Denne nye unike meterstokken er basert på Hultafors klassikeren fra 1883, men har blitt ustyrt med to ekstra ledd for å få den 240 cm.

- Det har vært etterspørsel etter en smidig meterstokk tilpasset standardmål på f.eks takhøyde og gipsplater, sier Per Eriksson, Produktsjef Hultafors. - Det finnes allerede meterstokker på 3 meter, men mange håndverkere syntes disse er for upraktiske og vanskelige å arbeide effektivt med. Dette er grunnen til at vi nå lanserer en 240 cm lang versjon i et smidig format.

- Den nye modellen har selvfølgelig samme høye kvalitet og egenskaper som originalen, sier Per Eriksson. - Og akkurat som klassikeren fra 1883 er den produsert i glassbjørk, utstyrt med ledd i svensk stål og har de karakteristiske røde endene. Dette er den første meterstokken tilpasset dagens byggestandarder og den eneste som er 240 cm. Med andre ord; en ny original.

Fordelen med den nye modellen, i følge Per Eriksson, er at man kan ta mål av f.eks gipsplater og takhøyder uten å måtte flytte meterstokken.

- Vårt hovedmål er å forenkle håndverkeres hverdag. Dersom du skal ta mål på 240 cm trenger du ikke en upraktisk meterstokk på 3 meter. Med vår nye modell kan du ta fulle mål og fortsatt arbeide effektivt.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår