HRP på plass i Fredrikstad

 
HRP på plass i FredrikstadBildet: foran f.v. Robert André Bjørnstad, som begynner som avdelingsleder i august, prosjektleder Nina Kvestad, direktør Erland Sveum, arkitekt Vidar Andersen og arkitekt Rino Fred Jensen. Bak f.v. teknisk prosjektleder Per Reidar Heimdal og prosjektleder Robert Dahl Seielstad.
HR Prosjekt har etablert seg i Østfold og Fredrikstad, og er på plass i lokaler i Fredrikstad stadion.

- Fra kontoret i Fredrikstad skal kunne betjene et svært interessant marked. Både i kommuner og det private markedet i Østfold skal det bygges mye, og det er stort behov for de tjenestene som vi tilbyr, sier direktør Erland Sveum, som har hatt ansvar for etableringen, i en pressemelding.

Selv om Fredrikstad er bare en times tid unna hovedkontoret i Oslo, er ikke Sveum i tvil om at lokalkunnskap og nærhet til oppdragsgivere er viktig også når man skal drive med prosjektadministrative tjenester.

- Derfor velger vi å etablere oss lokalt. Vi starter med en fin blanding av prosjekt- og byggeledere, men samarbeidet på tvers av geografi er blitt et varemerke for HRP. Vi ser ikke minst at vi i samarbeid med kontoret vi har etablert i Fredrikstad og det miljøet vi har bygget opp i Oslo, kan dekke mye av etterspørselen på ITB-tjenester. Men vi har et klart mål om å vokse også i Fredrikstad. Der som ellers kan vi tilby tjenester gjennom alle faser i et prosjekt. Fra det er en idé og helt inn i driftsfasen, sier Sveum.

HR Prosjekt har ca. 270 ansatte og er i dag Norges største norskeide leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg. Bedriften tar oppdrag i alle fag, bygg, infrastruktur (vei,bane og kommunalteknikk), arkitektur, rådgiving, eiendomsutvikling og utredning/analyse. HRP har hovedkontor i Bjørvika i Oslo, og regionkontorer i hele Norge.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår