HR Business Partner

 
HR Business Partner
Er du en trygg og sterk relasjonsbygger med god forretningsforståelse? Ønsker du å være en viktig partner for lederne og en pådriver for å hente ut potensialet i våre talentfulle medarbeidere? Har du den kompetansen, menneskekunnskapen og drivkraften som skal til for at vi når våre mål? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 31/05/2020 - Norway - Sted: Oslo - Business support

COWI er en kompetansebedrift, og vårt sterke HR team bidrar til en svært engasjert kultur der samarbeid, god ledelse, kundefokus samt faglig og personlig utvikling er avgjørende for å lykkes. Som et ledende konsulentfirma innen ingeniørfag sysselsetter vi over 7 200 mennesker over hele kloden, hvorav cirka 1 200 er ansatt i den norske virksomheten. Vi kombinerer global tilstedeværelse med lokal kunnskap og leverer betydelige prosjekter i hele verden. 

Som HR Business Partner for divisjon Transport og Byutvikling vil du være en viktig rådgiver til divisjonsdirektøren og lederne innen én av de tre forretningsdivisjonene i COWI i Norge. Divisjonen har ca. 350 medarbeidere i Norge, samt sysselsetter kolleger på tvers av landegrenser og samarbeider tett med de andre divisjonene og regionene i COWI konsernet. 

FÅ EN NØKKELROLLE I UTVIKLINGEN AV DIVISJONEN
Våre HR Business Partnere er i en god posisjon til å påvirke virksomheten og bidra til å nå forretningens mål. Fordi vi lever av våre kloke hoder, og våre ansatte er i sentrum av vår virksomhet, har HR en svært viktig rolle i COWI. I denne rollen vil du ha ansvar for et spekter av aktiviteter, inkludert leder- og teamutvikling, talentidentifisering, organisasjonsendringer, plan og rekruttering av ledere/nøkkelpersoner, samt implementering av HR-prosesser og verktøy. Du vil være en del av et team med høyt kompetente kollegaer, og stillingen gir mulighet for samarbeid og globale nettverk på tvers i COWI konsernet.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN 
For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være proaktiv, målrettet og kunne prioritere godt i en hektisk hverdag. Ikke minst bør du kjenne på den tryggheten og erfaringen som er avgjørende for å bygge tillit til lederne, utfordre og utvikle dem. Vi trenger en modig og åpen partner til ledelsen, som har et strategisk blikk og med en utviklingsorientert og positiv innstilling.

Vi ser etter følgende:

  • Høyere relevant utdannelse innen HR, organisasjon, ledelse eller tilsvarende
  • Vise til relevante resultater fra større, komplekse organisasjoner i privat næringsliv
  • Sterk forretningsmessig forståelse og evne til å tenke helhetlig
  • God forståelse av norsk arbeidsmiljølov 
  • Flytende i norsk og engelsk (skriftlig og muntlig)
  • Evnen til å etablere sterke relasjoner og påvirke ulike lag i organisasjonen

Vi tilbyr en spennende stilling med konkurransedyktige betingelser i nye, flotte lokaler i Oslo. COWI verdsetter engasjerte medarbeidere og har et sosialt miljø med mange aktiviteter og godt samhold.

HAR DU SPØRSMÅL?
Kontakt Annette Dahl Franck (Head of HR) på telefon +47 995 94 996 eller anfk@cowi.com. 

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutterings-prosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår