Høye ambisjoner og godt samarbeid

 
Høye ambisjoner og godt samarbeidAdministrerende direktør Rigmor Hansen i Undervisningsbygg og ass. direktør i Utdanningsetaten, Dag Hovdhaugen.
Entreprenører, leverandører og byggeleder var samlet på Helsfyr 15. februar for å høre hva slags krav Utdanningsetaten og Undervisningsbygg har i sluttfasen på skoleprosjektene i Oslo. Hvordan sikre en smidig overlevering av gode skolebygg til riktig kvalitet og til riktig tid?

- Vi bygger noen av Norges flotteste og beste skoler i Oslo fordi vi ønsker å gi barna våre best mulig rammer for å lykkes i livet. Skolen er et viktig ledd i den utviklingen, innleder ass. direktør i Utdanningsetaten, Dag Hovdhaugen, som fortsetter:

- Vi opplever bedre og bedre kontroll i skoleprosjektene for hvert år, men vi ønsker fremdeles mindre feil og mangler enn det er i dag. Men vi er heldigvis på rett vei.

Høye ambisjoner og godt samarbeid
- Vi har som ambisjon å levere skolebygg med null feil, sier administrerende direktør Rigmor Hansen i Undervisningsbygg.

Hansen presiserer at hun vet hvor vanskelig det er å levere fra seg et helt nytt bygg med dagens høye tekniskestandard, helt uten feil og mangler.

- Vi opplever færre og færre feil ved overlevering til Utdanningsetaten, men vi må gjøre det aller beste vi kan, og det skal vi også gjøre i årene som kommer.

- Vi som byggherre har et stort ansvar når det gjelder nettopp sikkerhet. Alt som henges opp i skolebyggene må det være stålkontroll på. Her finnes det ikke noe alternativ til null feil ved overlevering, avslutter hun.

I 2017 skal tre nye skoler åpnes: Brynseng, Vollebekk og Valle Hovin videregående skole i tillegg til flere rehabiliterte skoler som Haugen og Manglerud.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle