Hove Home+ i Sandnes ferdigstilles

 
Hove Home+ i Sandnes ferdigstillesBoligprosjektet Hove Home+ i Sandnes
Byggestart for den siste blokken i boligprosjektet Hove Home+ i Sandnes er besluttet.

BoligPartner står bak byvilla-prosjektet Hove Home+ i Sandnes. Totalt bygges tre blokker med leiligheter i forskjellig størrelse fra ett til fire soverom, for å dekke flere behov. Nå er det besluttet byggestart for den siste blokken.

- Med denne beslutningen kan vi garantere innflytting, og vi er veldig fornøyde med å ha kommet så langt i prosjektet. Med tanke på at vi er i et tøft marked med et stort tilbud, så viser salget at vi har truffet godt, sier prosjektsjef Øyvind Kvinlog Brakstad i BoligPartner i en pressemelding.

Prosjektet bygges ved hjelp av lokale entreprenører, noe som bidrar til lokal verdiskaping.

- Det har vært viktig for oss å holde hjulene i gang i disse utfordrende tider, og vi er glade for at vi kan bidra til at lokale firmaer kan fortsette med det de kan best. Samtidig merkes et enormt pågangsmot hos våre underleverandører, og viljen til å holde hjulene i gang er stor. Vi setter pris på hver og én av de arbeiderene som kommer på jobb på våre byggeplasser hver dag, og sammen skaper vi et veldig bra prosjekt, sier Brakstad.

Eget konsept for førstegangsetablerere

«Mitt i Sandnes» er et konsept for førstegangsetablerere, i regi av Sandnes Tomteselskap. Dette konseptet har vi også med i Hove Home+.

- Noen av disse leilighetene har vært lagt ut til rabattert pris sammenlignet med de øvrige leilighetene. Dette er gjort for å treffe og imøtekomme førstegangskjøperen. I tillegg til at vi nå tilbyr 0,- ved kontrakt og all betaling ved overtakelse, har vi også en åpen mulighet for at de som ønsker leilighet uten parkeringsplass kan få kjøpe enda rimeligere leilighet, forklarer Brakstad.

- Vi er veldig glade for å se at dette boligprosjektet blir godt mottatt i markedet. Vi er spesielt opptatt av at det bygges boliger som prismessig og i størrelse er tilpasset førstegangsetablerere. Det at boligkjøperne kan velge om de vil betale for parkeringsplass er fremtidsrettet, flere av dagens unge er ikke opptatt av å eie egen bil sier, daglig leder i Sandnes tomteselskap, Laila Haugland 

- Nå ser vi frem til at hele prosjektet blir ferdigstilt, og gleder oss til å se et yrende liv i et nytt nabolag der vi har stor tro på at en varierende boligmiks vil skape et godt bomiljø, avslutter Brakstad.

Fakta om prosjektet

Antall blokker

3 stk

Antall leiligheter

48 stk

Fellesrom med adskilt hybel:

1 stk

Antall etasjer:

5 + takterrasse

Antall solgt per 6. mai 2020:

28 stk

Solgt for: 

110.000.000 kroner

Total salgsverdi: 

180.000.000 kroner

Igansatte leiligheter: 

Alle

Totalt areal, inkl. parkeringskjeller

6.000 m2

Hovedentreprenør: 

Jærentreprenør AS

Finansieringspartner

Sparebanken Vest Rogaland

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår