Holder produksjonen i gang i krevende tider

 
Holder produksjonen i gang i krevende tider
Byggingen av Risenga ungdomsskole i Asker utenfor Oslo er ett av NCCs prosjekter der dyktige ansatte og samarbeidspartnere holder produksjonen oppe i utfordrende koronavirus-tider.

NCC utvikler og bygger ungdomsskole for 540 elever på Risenga i Asker kommune. Til tross for unormale tider så går prosjektet og produksjonen tilnærmet normalt, forteller prosjektleder Bao Duy Huynh i NCC Building Norge.

- I disse krevende tider sørger hver og en av oss for å opprettholde en høy arbeidsmoral og fokus på hygiene. Den senere tid har vi blant annet endret på rutiner for skifting og spising i skifte- og spisebrakkene, forteller Bao Huynh i en pressemelding. Han ønsker også å påpeke at alle ute gjør en strålende jobb i denne spesielle situasjonen.

­- Blant annet skal nå ikke mer enn tre skifte samtidig i skiftebrakka, og spisingen er delt opp til fire ulike tider med minimum to meters mellomrom mellom hver person. Antibac- og hanskestasjoner er også plassert ut slik at våre medarbeidere har det de trenger for å opprettholde et hygienisk miljø, sier prosjektlederen.

Byggingen av skolen på Risenga startet etter høstferien 2018. Prosjektet følger tidsplan og skal etter plan teknisk ferdigstilles til sommerferien, og overleveres byggherre Asker kommune medio september.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår