Hjemmeheiser på full fart inn i det norske markedet

 
Hjemmeheiser på full fart inn i det norske markedet
Privatheiser og private løfteplattformer er på vei inn i det norske markedet og flere tenker alternative løsninger til privatboliger som har flere etasjer. En hjemmeheis er en bærekraftig løsning med tanke på vår egen fremtidige helse.

Privatheiser er på vei inn i de norske hjem

Det er allmenne kjent at det skal tilrettelegges for mennesker som har en eller annen form for bevegelsesutfordring. Det skal være like muligheter for å komme seg opp og ned, eller inn og ut av alle offentlige bygninger.

TK Home Solutions leverer løfteplattformer og andre plattformløsninger som kan tilpasses alle typer bygninger. De  leverer plattformløsninger til offentlige bygg som f.eks skoler, hoteller, sykehus, butikker, forretningslokaler, så vel som til verneverdige bygg som Nasjonalbiblioteket og Eidsvoldbygningen.

Privatheiser og private løfteplattformer er på vei inn i det norske markedet og flere tenker alternative løsninger til privatboliger som har flere etasjer. En hjemmeheis er en bærekraftig løsning med tanke på vår egen fremtidige helse.

TK Home Solutions er kjent for sin tyske robuste kvalitet og sine finesser innen italiensk design, herunder trygghet for brukeren og  et utseende som kan tilpasses omgivelsene sammen med bærekraft og miljø.

TK Home Solutions leverer løfteplattformer som passer perfekt i ditt private hjem, og de er enkle å montere i både nye og eksisterende bygninger.

H-serien består av 3 typer plattformløsninger;  H100, H200 og H300.

Disse løfteplattformene er unike i sin utforming og passer ypperlig i både offentlige bygg og i det private hjem. Her er det nesten bare fantasien som stopper deg.

H200
Heisløsningen H200 er den som selges mest til det private markedet i dag, og kunder som har innstallert denne hjemmeheisen er begeistret for de mange valgmuligheten de har, for her kan man velge type gulv, vegger og lys i flerfoldige kombinasjoner. Kundene kan rett og slett designe sin egen heisløsning.

H200 er en svært avansert hjemmeheis som enkelt kan tilpasses husets struktur. Man kan velge å ha en løfteplattform med lukket kabin og automatiske dører som fungerer som en helt ordinær heis, eller man kan velge  den elegante plattformheisen med glass hele veien rundt.

Med H200 får man en  hjemmeheis som bruker lite strøm  og  som er svært pålitelig.  Det kreves få bygningsmessige endringer og den har et stillegående hydraulisk system. Privatheisen kan like enkelt ettermonteres i eksisterende boliger som i et nybygg. Trygghet er viktig for alle kunder, og med en H200 får du nettopp dette. Alle løfteplattformer fra TK Home Solutions har en rekke sikkerhetsfunksjoner, og om strømnettet faller ut er det en sikkerhetsanordning med batteriløsning som sikrer at du alltid kommer deg trygt ned. H200 har en løftekapasitet opptil 450kg.

Salgssjef Pedro Felpeto syns det er spennende med et Norge i oppussingsmodus.

Salgssjef Pedro Felpeto hos TK Home Solutions, sier at han merker på etterspørselen at Norges befolkning er i oppussingsmodus. «Det er nok situasjonen med coronaviruset som gjør at vi bruker mere penger på hjemmet vårt i disse dager. Nysgjerrigheten for hjemmeheiser vokser, og flere ser gevinsten av å ha privatheis i hjemmet. Det er jo også en investering i den personlige fremtiden med tanke på begrenset bevegelighet»  sier han.

Han forsetter med å fortelle at denne type heisløsning ofte monteres i en garasje slik at varer enkelt kan fraktes opp og ned fra der du parkerer bilen, men mange velger også å installere H200 i en 1.etasje slik at det er lettere å bevege mellom etasjene i boligen. Vi har økt levealder og vi bor mye lengre i vårt eget hjem, og dette vil igjen øke behovet for boliger med enkel tilgjengelighet mellom etasjer.  Det er rett og slett en investering for fremtiden.

«thyssenkrupp Home Solutions har endret navn til TK Home Solutions, og i løpet av året endrer vi vårt utseende, men vi beholder selvsagt det samme gode innholdet»

Ønsker du å lese mer om  hjemmeheiser fra TK Home Solutions kan du besøke nettsiden her.

Her kan du konfigurere din egen løfteplattform.

 

 

 

 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår