Her er vinnerne av Norsk Lyspris 2020

 
Her er vinnerne av Norsk Lyspris 2020Norsk Lyspris har de siste årene opplevd en eksplosiv økning i antall søknader, og juryens vurdering av søknadene resulterte tidligere i høst i 16 nominerte
Universitetsmuseet i Bergen - Naturhistorisk Museum, Farrisbrua - fra 3D til 2D, Vault tak & vegg, Sandvika-lykta, Stavanger Lysplan og Nordisk lys og fargebruk i cellekontor - Bacheloroppgave Lysdesign er vinnerne av Norsk Lyspris 2020.

Norsk Lyspris er den gjeveste hedersutmerkelsen for lysdesign og belysningsprodukter i Norge, og deles ut årlig i regi av den ideelle organisasjonen Lyskultur.

Vinnerne av Norsk Lyspris 2020 ble kåret under Lysets Dag på DOGA 11. november i Oslo av konferansier Olli Wermskog. Kåringen ble streamet live. Spennvidden er stor og vinnerne inkluderer historiske bygninger, broer, byplaner og bacheloroppgaver og omfatter lysdesign, produkter og lysinstallasjoner, fra anerkjente aktører til unge talenter.

Her er alle vinnere av Norsk Lyspris 2020:

Beste innendørsprosjekt – Universitetsmuseet i Bergen – Naturhistorisk Museum

Beste utendørsprosjekt – Farrisbrua

Beste produkt eller teknisk løsning – Vault tak & vegg

Beste spesialdesignet produkt til prosjekt – Sandvika-lykta

Åpen klasse – Stavanger lysplan

UNG – Nordisk lys og fargebruk i cellekontor – Bacheloroppgave Lysdesign

Norsk Lyspris har de siste årene opplevd en eksplosiv økning i antall søknader, og juryens vurdering av søknadene resulterte tidligere i høst i 16 nominerte. Nå er det kåret seks vinnere og utdelt 10 diplomer. En av vinnerne kan også bli nominert til Nordisk Lyspris, som arrangeres av belysningsorganisasjoner i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island.

LES MER OM VINNERPROSJEKTENE HER

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår