Her er Statsbyggs nye seriøsitetskrav

 
Her er Statsbyggs nye seriøsitetskrav
Statsbygg presenterte reviderte seriøsitetskrav på et frokostmøte denne uken.

- Det har skjedd en uheldig utvikling i bransjen de seneste 15 årene. Det har blitt vanskeligere for de som ønsker å jobbe seriøst, og det er i dag store utfordringer der ute, sa administrerende direktør Harald Nikolaisen i Statsbygg da han innledet frokostmøtet.

Statsbygg seriøsitetskrav ble forrige gang revidert i 2015. Basert på egne erfaringer, revidert regelverk og utvikling i næringen har Statsbygg nå fornyet kravene.

De viktigste endringene er knyttet til innleie fra bemanningsforetak, faste ansettelser, faglærte, bruk av underentreprenører samt lønns- og arbeidsvilkår. De reviderte seriøsitetskravene vil gjelde i entreprisekontrakter og rammeavtaler om håndverkertjenester.

- Statsbygg vil ha de strengeste seriøsitetsbestemmelsene. Men de hjelper lite om vi ikke følger opp dette i praksis og brudd får konsekvenser for de som bryter avtalen, sa Nikolaisen i en pressemelding.

Reviderte seriøsitetsbestemmelser oppsummering

Reviderte seriøsitetsbestemmelser handverkertjenester

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår