Her er de norske kanditatene til Nordic Lighting Award 2018

 
Her er de norske kanditatene til Nordic Lighting Award 2018
To tidligere vinnere fra Norsk Lyspris går videre til Nordic Lighting Award 2018 i Finland september i år.

 

Ti prosjekter fra de fem nordiske landene konkurrerer om å vinne prestisjeprisen som deles ut under Helsinki Design Week. De norske bidragene er Biblo Tøyen og Rånåsfoss Kraftstasjon.

Nordic Lighting Award har til formål å fremheve de særegne kvalitetene ved nordisk lysdesign, og arrangeres av de fem nordiske lysorganisasjonene Dansk Center for Lys, Suomen Valoteknillinen Seura, Ljostæknifelag Islands, Ljuskultur og Lyskultur. Les mer om nordisk lysdesign på nordisklyspris.com.

12. september avholdes Nordisk Lyspris 2018 i Helsinki, Finland, i samarbeid med Helsinki Design Week.

– The purpose of The Nordic Lighting Award is to highlight the particular qualities inherit in the Nordic lighting culture.

Nordisk Lyspris fokuserer hovedsakelig på lysdesign og lysinstallasjoner som fremhever de særegne kvalitetene til nordisk lysdesign. Deichmanske Bibliotek Tøyen og Rånåsfoss Kraftstasjon er Norges bidrag blant ti konkurrerende bidrag i utdelingen av Nordisk Lyspris, en prisutdeling som finner sted annethvert år. De norske bidragene ble stemt frem av jurylederne for Norsk Lyspris i henholdsvis 2016 og 2017.

Helsinki Design Week, som har pågått siden 2005, er nordens største designfestival. Den tverrdisiplinære designuken holdes i september hvert år, og deltakerne på Nordisk Lyspris får med dette en unik sjanse til å parallelt delta på Helsinki Design Week.

Nordisk Lyspris arrangeres av de fem nordiske lysorganisasjonene Dansk Center for Lys, Suomen Valoteknillinen Seura, Ljostæknifelag Islands, Ljuskultur og Lyskultur.

De nominerte kandidatene inviteres til å presentere sine bidrag foran jury og publikum, før juryen vil trekke seg tilbake og avstemme vinnerprosjektet.

Norge vant den nordiske Lysprisen i 2016 med Østbanehallen utført av ÅF lighting

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår