Her er byggebransjens mektigste

 
Her er byggebransjens mektigsteTotalt er det registrert 13 266 igangsatte prosjekter i 2019 i Norge, til en samlet verdi på 606,4 milliarder kroner. (Foto: Getty Images).
Byggfakta kårer byggebransjens mektigste kvinne eller mann for 2019, basert på registrerte verdier av prosjekter personen har vært involvert i og hvor prosjektet starter i 2019.

av Pål Engeseth

Kåringen baserer seg på at det er registrert 14 377 personer som er registrert som kontaktperson på ett eller fler prosjekter som starter i 2019.

Totalt er det registrert 13 266 igangsatte prosjekter i 2019, til en samlet verdi på kr. 606,4 milliarder kroner. Byggebransjens mektigste mann er Geir Daaland, ansatt i konsulentselskapet Erichsen & Horgen AS i Oslo. Daaland er involvert i det nye sykehuset på Brakerøya i Drammen og har selvfølgelig også vært involvert i forprosjektet, samt at han er involvert i andre prosjekter hos Erichsen & Horgen AS. Nestemann på listen er Terje W. Aaneland, Bølgeblikk Arkitekter AS

10 på topp

På 10 på topp listen finner vi for øvrig fler spennende kvinner og menn. Totalt har disse menneskene prosjekter for samlet nær kr. 200 milliarder som igangsettes i 2019.

 

1.Geir Daaland, Erichsen & Horgen AS

2. Terje W. Aaneland, Bølgeblikk Arkitekter AS

3. Kjell Rasmussen , LINK Arkitektur AS

4. Kari Anne Munthe-Kaas, RATIO Arkitekter AS

5. Grethe Bergly,  Multiconsult ASA

6. Randi Mandt, RATIO Arkitekter AS

7. Per Christian Brynildsen, RATIO Arkitekter AS

8. Therese Sæland Øvernes, Helse Stavanger HF

9. Ronny Øvrevik, Bravida Norge AS

10. Frode Fjeldstad, COWI AS

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår