Helgesen fra Glasopor til Foamrox

 
Helgesen fra Glasopor til Foamrox
Kjell Håkon Helgesen, som har vært ansatt som daglig leder i Glasopor og Sirkel (tidligere Norsk Glassgjenvinning) i de siste sju årene, er nå på plass som daglig leder i Foamrox i Arendal.

Foamrox, tidligere Tunnel Protection & Development, er et selskap som har utviklet en ny serie produkter som alternativ til blant annet betongelementer i tunneler. Produktene er basert på resirkulert ekspandert glass, såkalt skumglass, som er overflatebehandlet med en polyureacoating.

Styreleder og hovedeier i Foamrox Rolf Jakobsen sier at han er meget fornøyd med å få Kjell Håkon Helgesen inn i teamet.
– Helgesen vil med sin lange industrierfaring fra både utlandet og Norge være en meget viktig tilvekst for vårt selskap i overgangen fra gründerbedrift til industriselskap. Dette er starten på et nytt internasjonalt industrieventyr som har startet her på Sørlandet, sier Jakobsen i en pressemelding.

Helgesen er utdannet sivilingeniør med tilleggsutdannelse innenfor administrasjon og økonomi. Han har tidligere vært ansatt i Leca Norge, hvor han blant annet hadde stillinger som salgssjef og produksjonsdirektør. Helgesen har også i mange år jobbet internasjonalt med koordinering av Leca-virksomheten både i maxit Group og Saint-Gobain Weber.

– Jeg ser virkelig fram til å bli med på å videreutvikle dette meget innovative selskapet. Produktene til Foamrox er basert på skumglass, som har noen helt unike egenskaper med blant annet lav vekt, god isolasjonsevne og brannsikkerhet. Samtidig er miljøegenskapene helt i særklasse ved meget lave klimagassutslipp i produksjonsfasen samtidig som produktene i stor grad er basert på resirkulert glass. Foamrox er allerede inne med leveranser i tunnelmarkedet, og vi merker en stadig økende interesse fra anleggsbransjen. Samtidig har Foamrox-teknologien et stort potensial innenfor en rekke andre bruksområder som for eksempel innen bygg, anlegg og offshore, sier Kjell Håkon Helgesen.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår