HeidelbergCement og Ingeniører Uten Grenser inngår samarbeid

 
HeidelbergCement og Ingeniører Uten Grenser inngår samarbeidHeidebergCement og Ingeniører Uten Grenser inngår et innovativt samarbeid for å bygge infrastruktur
HeidelbergCement i Norge og den ideelle organisasjonen Ingeniører Uten Grenser inngår nå samarbeid for å utvikle infrastruktur som gir en bedre hverdag for mennesker i utsatte områder.

Partnerskapet vil støtte opp om behovet for en mer robust infrastruktur i sårbare områder, med vekt på effektiv bruk av ressurser og teknologi med lave utslipp.

At ansatte i HeidelbergCement og datterselskapene engasjerer sine ansatte i arbeidstiden på denne måten innebærer at Ingeniører Uten Grenser får økte ressurser til å gjennomføre sine prosjekter, og til at interessen for ingeniør-yrket øker.

Ansatte i HeidelbergCement og datterselskapene vil bidra med kunnskap og engasjement i internasjonale prosjekter, og til økt interesse for bærekraftige bygg og konstruksjoner gjennom kontakt med studenter og andre.

Hvert år deltar Ingeniører Uten Grenser i en rekke prosjekter som bidrar til en bedre hverdag for mennesker over hele verden. Prosjektene er forankret i lokale behov og fremmer bærekraftig teknologi. Et tett samarbeid med partnere i næringslivet er avgjørende for å lykkes.

Som en av verdens største leverandører av byggematerialer med om lag 1350 ansatte i Norge har HeidelbergCement og datterselskapene betydelig kunnskap innen bygg og anlegg. Produksjon av materialer med lave utslipp har lenge vært høyt prioritert. Samarbeidet med Ingeniører Uten Grenser passer derfor godt med HeidelbergCements visjon om å bygge et bærekraftig samfunn.

General Manager i HeidelbergCement Northern Europe, Giv Brantenberg, ser frem til samarbeidet og sier følgende:

–Vi vil bidra til å bygge robuste samfunn i alle deler av verden, der god bruk av ressurser og lave utslipp vil være førende. Jeg er sikker på at HeidelbergCements brede kompetanse om byggematerialer og Ingeniører Uten Grensers kunnskap om sårbare områder til sammen vil føre til gode prosjekter i land som virkelig trenger det.

Daglig leder for IUG i Norge, Marianne Nilsen Sturmair, ønsker HeidelbergCement velkommen om bord. «Et samarbeid med en stor og solid aktør som HeidelbergCement er svært viktig for oss, og vil bidra til den videre utviklingen av IUG som organisasjon», sier Marianne Nilsen Sturmair.

Ingeniører Uten Grenser er en ideell organisasjon som jobber med utfordringer knyttet til flere av FNs bærekraftsmål. Med sin tekniske kompetanse fra industri og akademia er de aktive både i Norge og i mange andre land. Gjennom kunnskap og teknologi bidrar Ingeniører Uten Grenser til å bekjempe fattigdom og redusere klimaendringene. Les mer her: https://iug.no/

HeidelbergCement er en global markedsleder innen tilslag, og en fremtredende aktør innen områdene sement, betong og andre tilhørende aktiviteter. Selskapet har ca 55.000 ansatte i mer enn 50 land. Les mer her: https://www.heidelbergcement.no/no

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår