Heder til Midt-Norsk Betong

 
Heder til Midt-Norsk BetongVINNER: Steinar Åkvik (t.v.) mottok prisen «Årets betongrørbedrift 2018» på vegne av Midt-Norsk Betong Mosjøen. Her sammen med Basal Erik B. Dye.
Midt-Norsk Betong Mosjøen ble kåret til årets betongrørbedrift 2018 av Basal.

– Denne prisen har vi ikke fått uten alle våre ansatte. Sammen har vi i mange år jobbet med produktkvalitet og god kundebehandling, sier Steinar Åkvik i en pressemelding.

Åkvik mottok prisen på vegne av Midt-Norsk Betong Mosjøen på Basals generalforsamling. Prisen «Årets betongrørbedrift 2018» deles ut av Basal, som eies av 18 produsenter og leverandører av VA-produkter i Norge.

Høyest skår

Basal har et strengt kvalitetsregime og alle produsentene er underlagt krevende internkontroll, og tredjepartskontroll av Kontrollrådet. Over 40 ulike kontrollpunkter har blitt vurdert i forbindelse med tildeling av denne prisen.

– Årets pris går til Midt-Norsk Betong Mosjøen som oppnådde den høyeste skåren. Vi har vurdert både oppfølging fra forrige kvalitetsrevisjon, produksjonsutstyr, produksjon, lager og bedriftens interne kvalitetskontroll, forteller Erik B. Dye, adm. direktør i Basal. Han føyer til:

– I 2018 ble det også gjennomført en kundeundersøkelse og også her kom Midt-Norsk Betong Mosjøen best ut.

Sterk vekst

Basal er store på produksjon av avløpsrør, løsninger for fordrøyning, infiltrasjon og overvannshåndtering, samt vannkummer og renneløpskummer. Bedriftene har de siste årene hatt en eventyrlig vekst og har økt omsetning med hele 400 prosent i perioden 2001 til 2018.

– En viktig årsak til denne veksten, er nettopp fokus på kvalitet. Basal har siden etableringen i 2001 bevisst jobbet for bedret renomme gjennom merkebygging og informasjonsmøter, sier Dye.

Satser på prefabrikerte vannkummer

Basal satser nå for fullt på prefabrikkerte vannkummer. Vannkummene monteres innomhus under kontrollerte forhold etter ekstremt strenge standarder, og av personell med høy kompetanse.

– Løsningen vil effektivisere byggeprosessen til entreprenører landet rundt. De får en komplett løsning som er helt ferdig montert. De får én faktura og levering til avtalt tid. Og de får en garantert trygghet om at dette er prefabrikkert og montert under strenge standarder, sier Dye.

Basal produserer avløpsrør, løsninger for fordrøyning, infiltrasjon og overvannshåndtering, samt vannkummer og renneløpskummer.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår