Harmonisk satsing på Bygg Reis Deg

 
Harmonisk satsing på Bygg Reis DegIllustrasjonsbilde (Foto: Harmonie Norge AS)
TEMA BYGG REIS DEG 2017: - Vår messestand i år blir den største vi har hatt så langt. Bygg Reis Deg er en viktig arena for oss og er en satsing vi gjør fordi vi har positive opplevelser med arrangementet tidligere, sier Caroline Wilhelmsen Hestvik, salgs- og markedskoordinator i Harmonie Norge AS.

Av Bjørn Laberg

– I 2017 har vi mye spennende på tapetet, både for selskapet internt og eksternt. Vi kommer med flere lanseringer på messen, men særlig fokus vil det være på ny logo og profilering for Harmonie. Det kommer også en rekke nye og innovative produkter fra oss i 2017. Vi ønsker ikke å røpe for mye på forhånd, men ser frem mot lanseringer i høst, smiler Wilhelmsen Hestvik.

– Hvordan ser markedssituasjonen ut for dere?

– Markedet i dag er levende og proaktivt. Vi har god og sunn konkurranse, noe som bidrar til at vi hele tiden jobber hardt for å tilby de beste produktene, til riktig pris. Harmonie er et relativt ungt selskap som har opplevd enorm vekst de siste årene. Det er mange årsaker til det, men det som differensierer oss i markedet er at vi er eneste totalleverandør på dør, vindu og port i Norge, samtidig som vi har en særegen tilgjengelighet, mener Wilhelmsen Hestvik.

– Harmonie besitter lager og kontorer på cirka 10 000 kvm, i Stokke i Vestfold, som gir korte leveringstider og nærhet til kunde. Vi har tidligere vært en utfordrer i markedet, men forflytter oss nå til å være en større konkurrent, derfor ønsker vi også endre strategi deretter, understreker hun.

– Vi gleder oss stort til Bygg Reis Deg i år. Dette året vil vi imponere med hele 204 kvm stand, stappet med produkter, lanseringer og overraskelser.  Vi ser frem til å se hva våre konkurrenter vil levere under messen og å engasjere med vårt bidrag, sier Caroline Wilhelmsen Hestvik avslutningsvis.
 

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle