Harmonie Norge sine ytter- og innerdører nå som BIM objekter

 
Harmonie Norge sine ytter- og innerdører nå som BIM objekter
– Det er ingen hemmelighet at dette er noe vi har gledet oss til å kunne presentere forteller markedsansvarlig i Harmonie Norge, Ellen Harbo.

ANNONSE

– BIM (Bygningsinformasjonsmodellering) har de siste årene vært et hett samtaleemne i byggenæringen, men bransjen har vært noe treig i forhold til andre bransjer. Vi har valgt å ansette en person for å kunne ha denne kompetansen internt, slik at vi også kunne produsere nøyaktige datablader på alle dørene våre. Nå er alle ytterdører og innerdører ferdige, og biblioteket kan enkelt lastes ned på bimobject.com forteller hun.

Link til bimobject bibliotek.

Hva er BIM – og hvorfor er det så viktig?
– BIM er en geometrisk 3D-modell med informasjon om produktet. BIM er en modell som inneholder informasjon og samhandling som er viktig for både arkitekt og utbygger. Man kan gjerne si at BIM er kjernen i en samarbeidsmodell mellom de forskjellige bidragsyterne i en byggeprosess, men også i hele byggets levetid. Ved å bruke BIM blir prosjekter mer effektive da det reduseres både på tid og feil. BIM er et veldig viktig verktøy både for oss og for våre kunder. BIM objektene vil til en hver tid være oppdatert fra vår side, slik at våre kunder kan være sikre på at de alltid sitter på siste versjon. BIM er fremtiden, for i denne modellen ligger all informasjonen om det som skal bygges og blir derfor grunnlaget for bruken av all ny teknologi i årene som kommer forklarer Harbo videre.

Revit i første omgang
I første omgang har vi konsentrert oss om å ferdigstille Revit fra Autodesk versjonen, men er allerede i gang med å også få alle dørene klar for ArchiCAD fra Graphisoft. Vi vil holde bransjen og våre kunder informert om lanseringen av ArchiCAD versjonen når det er klar avslutter Ellen.
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår