Har tegnet Klosterøya Øst i Skien

 
Har tegnet Klosterøya Øst i SkienConseptor Bolig as er prosjektledere på Klosterøya Øst.Planene er nå ute til høring. (Foto: Conceptor Bolig).
Point AS arkitektur og konseptdesign team i Porsgrunn og Sandefjord har tegnet 70 leiligheter helt nede til elva, ved innløpet til Skien sentrum, på Klosterøya Øst.

Leilighetene skal bygges der vannet fra Klosterfossen møter Skienselva. Det er Conseptor Bolig as som er prosjektledere, og de planlegger nå salgsstart i 2020. Planen er nå ute til høring, forteller de i en pressemelding.

–Dette prosjektet vil gi et «førsteinntrykk» av Skien når man kjører mot Skien eller kommer mot byen opp langs elven, forteller Frank Johannessen, prosjektleder i Conceptor Bolig as i meldingen.

Området er ferdig regulert til bolig. Når området er ferdig utbygd vil samlet areal være på rundt 6.000 kvadratmeter.

Utbygging fordeles på tre bygg og store deler av tomta for disse er i dag elv.

 - Det har vært faglig spennende å tegne Klosterøya Øst, sier Bart Bugerhoudt, som er arkitekt og direktør for Point AS arkitektur + konseptdesign i meldingen.

Conceptor er også 50 prosents eier i Bratsberggruppen.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår