Har signert kontrakt for Mosby Oppvekstssenter

 
Har signert kontrakt for Mosby OppvekstssenterF.v: Prosjektleder Halvard Hinlo (Skanska), Distriktssjef Olav A. Orthe (Skanska), Eiendomssjef Hans Christian Gram (Kristiansand Eiendom), Prosjektleder Lasse C. Eikaas (Kristiansand Eiendom).
Skanska har signert kontrakt for Mosby Oppvekstssenter i Kristiansand. Det blir et nytt samlingssted for bydelen Mosby.

Mandag 21.oktober ble kontrakten med entreprenør på Mosby Oppvekstsenter signert. Kontrakten er en generalentreprise til en verdi av ca. 134 millioner kroner, og prosjektet består av 6709 kvm bruttoareal, samt et stort uteoppholdsareal. Det skriver Skanska i en pressemelding.

Et viktig prosjekt for nærmiljøet
Mosby Oppvekstsenter består av nybygg med både skole, barnehage, gymsal og fellesfunksjoner. Skolen skal romme inntil 240 skoleelever, 120 barnehagebarn og 60 ansatte.

Kristiansand Eiendom, som er et kommunalt foretak under Kristiansand Kommune, er byggherre for prosjektet og bygger her for oppvekstsektor.

- For få år siden var skolen nedleggingstruet og bygda måtte kjempe for skolen sin. Det at bygda nå skal få et stort og flott oppvekstsenter med både barnehage og skole, og ikke minst bli et samlingsted for små og store begivenheter i bygda, er nesten for godt til å være sant. Det blir et enormt løft for Mosby. Vi er svært fornøyde med at Skanska har fått jobben og gleder oss veldig til samarbeid med dem, sier prosjektleder Kristiansand Eiendom, Lasse Eikaas i meldingen.

Grønne ambisjoner
Prosjekter har målsetninger knyttet til materialbruk, energieffektivitet og CO2 utslipp. Bygget skal oppføres etter passivhusstandarden, det skal etableres energibrønner for oppvarming og kjøling, og det er satt krav til utslipp fra maskinparken i byggefasen. Det er også en opsjon på etablering av solcelleanlegg.

- Vi er svært fornøyde med å ha bli tildelt oppdraget for nytt oppvekstsenter på Mosby. Prosjektet vil være svært betydningsfullt for lokalbefolkningen på Mosby og vi gleder oss til å sette spaden i jorda, sier Skanskas distriktssjef i Agder Olav A. Orthe.

Prosjektet skal ferdigstilles i april 2021.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår