Har sertifisert Norconsults miljøledelsessystem

 
Har sertifisert Norconsults miljøledelsessystemFra venstre Bente Gjerstad, Janicke P. Garmann, Torhild Tøndel, Elisabeth H. Lycke, Bjørn S. Berg. (Foto: Norconsult).
Norconsult AS sitt styringssystem er nå sertifisert av DNV GL i henhold til ISO 14001 Ledelsessystemer for miljø.

– En bekreftelse på at selskapet jobber systematisk med å forbedre miljøprestasjonene i oppdrag og egen virksomhet, sier konsernansvarlig for bærekraft og konserndirektør Regioner Norge, Janicke P. Garmann i en pressemelding.

Hovedrevisjonen av Norconsult ble gjennomført i mai, med grundig gjennomgang av selskapets styringssystem og dybdeintervjuer med en rekke ledere og øvrige medarbeidere fra alle deler av virksomheten. Denne uken kunne DNV GL gi den endelige bekreftelsen på at Norconsults styringssystem er sertifisert i henhold til «ISO 14001:2015 Ledelsessystemer for miljø – spesifikasjon med veiledning».

Bærekraft er bærebjelken

– I Norconsult er bærekraft et av tre strategiske hovedtema i inneværende strategiperiode. Som rådgiver er det viktig for oss å gi gode råd som bidrar til løsninger som reduserer miljøpåvirkningen i prosjektene vi er engasjert i, sier Bente Gjerstad, direktør for bærekraft og divisjon miljø og sikkerhet i Norconsult, i en pressemelding fra selskapet.

Hun legger til at det er viktig at hele selskapet i sin rådgivning og valg av løsninger, viser omtanke for samfunnets sårbarhet. Norconsult bruker aktivt sin kompetanse innenfor miljø, sikkerhet/risiko og beredskap så vel i rådgivning som i forbindelse med drift av egen virksomhet.

Norconsult har innarbeidet krav til miljøhensyn i sine rutiner for gjennomføring av oppdrag, på lik linje med krav til for eksempel ivaretakelse av kvalitet, helse og sikkerhet. Dette skal bidra til at selskapet gir råd slik at miljøet kan ivaretas på en hensiktsmessig måte.

-Med sertifiseringen av våre rutiner for miljøledelse har vi et godt verktøy i det systematiske forbedringsarbeidet for økt fokus på bærekraft og ytre miljø, på en måte som skaper kundeverdi og smarte løsninger for våre oppdragsgivere, sier leder for avdeling Styringssystem, kvalitet, HMS Torhild Tøndel.

ISO 14001:2015-sertifikatet omfatter rådgivningstjenester innen plan- og prosjekteringsoppdrag.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår