Har momssvindlerne lagt inn årene?

 
Har momssvindlerne lagt inn årene?
Les om stålsvindel og modulbygg i Byggfakta nr 6, som du kan laste ned gratis her!

Les om stålsvindel og modulbygg i Byggfakta nr 6, som du kan laste ned gratis her!

I flere år har det pågått en kamp mellom norsk stålbransje og kriminelle ståltradere, og bare i Norge ble det dokumetert momssvindel for flere titalls tusen tonn armeringsstål. Men nå skal situasjonen være langt bedre. Les mer om stålsaken i intervjuet med avtroppende Celsa-direktør Terje Forvik.

Du kan også lese om byggemodulimporten som har økt dramatisk, utvikling av metoder og løsninger for å oppgradere eldre småhus systematisk til lavenergi- og passivhusnivå, barnslig BREEAM, trådløs lading av batteriverktøy og mye mer i årets sjette utgave av Byggfakta, som du kan laste ned gratis her.

Vi har også vært en tur gjennom den nye delen av Knappetunnelen som skal åpne neste år, og kan konstatere at estetikken fortsatt står i høysetet i Bergens veiprosjekter.

I vårt arkiv finner du også tidligere utgivelser i elektronisk versjon.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår