Har fornyet avtale om nettløsning

 
Har fornyet avtale om nettløsning
Byggevarekjeden Maxbo har inngått fornyet avtale med Ateles om å videreutvikle netthandelsløsningen sine.

Avtalen innebærer at nettstedene for privatkunder og bedriftskunder skal bygges om for å passe til Maxbos behov og markedets krav. Det skriver Maxbo i en pressemelding.

Ateles har tidligere utviklet Maxbos e-handelsløsning for privatkunder (maxbo.no) og bedriftskunder (proff.maxbo.no). Målet har vært å gjøre det enkelt for kunden å handle hos Maxbo ved å tilby fremtidsrettede digitale løsninger som gjør hverdagen deres lettere. Et viktig element i prosjektet er å gjøre den digitale løsningen fullstendig skybasert.

- Det er veldig viktig for oss å fortsette å modernisere netthandelsløsningen vår til både forbrukere og B2B-kunder. Med den mobile plattformen jobber vi strukturert med å øke konverteringen på hele løsningen, det er en viktig del av vårt arbeid med å nå våre overordnede salgsmål, sier Kjetil Enger, Direktør Netthandel i Løvenskiold Handel AS i en pressemelding fra Maxbo.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår