Hansmark får Optimera på eiersiden

 
Hansmark får Optimera på eiersidenHansmark får Optimera på eiersiden. F.v. Logistikksjef i Hansmark AS Ole Gunnar Hagebø, Daglig leder i Hansmark AS Nils Petter Hagebø og Administrerende direktør i Optimera AS Asbjørn Vennebo.
Hansmark er en ledende aktør innenfor salg og utleie av forskalingssystemer, samt salg av forbruksartikler til betong- og murbransjen. Ut fra sitt hovedkontor på Kokstad i Bergen har selskapet skapt en lønnsom virksomhet som i 2017 vil omsette for ca. 240 MNOK. Optimera går inn som ny majoritetseier i selskapet for å bidra til økt vekst og videre ekspansjon.

G Hagebø Holding AS, som eies av familien Hagebø, selger 65% av aksjene i Hansmark AS til Optimera AS.

Fortsetter som tidligere

”Det er i hovedsak våre entreprenørkunder som har gjort oss i stand til å vokse utover Bergensområdet. Nå teller vi over 50 ansatte med avdelinger i Sandnes, Oslo og Trondheim”, sier daglig leder Nils-Petter Hagebø, før han fortsetter ”at vi nå får Optimera inn som strategisk partner gjør oss rustet for videre ekspansjon”.

Hansmark videreføres i sin nåværende form. Både Nils Petter Hagebø og Ole Gunnar Hagebø fortsetter i virksomheten som før, med Asbjørn Vennebo som ny styreleder.

Større muskler

Med sin landsdekkende tilstedeværelse er det duket for at Optimera kan bidra til økt salg av Hansmark sine produkter og tjenester. ”Hansmark sitt tilbud passer svært godt inn med mange av våre eksisterende kunders behov, så her er det åpenbare muligheter. Vårt fokus på HMS, gode innkjøpsbetingelser og finansielle styrke gir godt grunnlag for videre utvikling” uttaler en fornøyd Vennebo.

Tidligere inn i byggefasen

Optimera vil med sitt aktive eierskap tilegne seg kompetanse innenfor et nytt spesialistfelt. ”Hansmark har en sterk faglig plattform og gjør oss til en mer komplett samarbeidspartner for de store kundene våre. Vi har jobbet for å få et bedre fotfeste for leveransene til grunnentreprenørene i byggegropa og på anleggssiden. Med Hansmark på laget oppnår vi dette”, sier Vennebo. Hansmark har med referanseprosjekter som Mølledammen Øst, Nasjonalmuseet og Ås Campus vist at de har kundenes tillit også på de aller største prosjektene.

Gjennomføringen av avtalen er planlagt i januar 2018 etter Konkurransetilsynet sin behandling. 

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår