Halve salgstrinnet solgt på én dag

 
Halve salgstrinnet solgt på én dag
Interessen for nye leiligheter ved Lillo Gård på Storo i Oslo er stor. Halvparten av leilighetene ble revet bort da et nytt trinn nylig ble lagt ut for salg. Det melder AF Gruppen.

I slutten av forrige uke ble det andre av totalt tre salgstrinn på hus E i området «Lunden» på prosjektet Lillo Gård igangsatt. Totalt møtte over 30 personer opp på visning og over 50 % av leilighetene ble solgt. Dette tilsvarer en salgsverdi på 100 millioner kroner.

Hus E består av tre bygninger som henger sammen med ett felles garasjeanlegg. Totalt er 46 av 78 leiligheter i to av de tre bygningene solgt. Siste salgstrinn i hus E legges ut for salg etter sommeren.

-Vi er i ferd med å omdanne en av de første boplassene i Norge til et flott, nytt boområde. Vi bevarer og ruster opp den opprinnelige gården og bygger moderne bebyggelse rundt. Denne kombinasjonen gjør prosjektet Lillo Gård svært attraktiv for mange kjøpegrupper, sier Harald Taasen, daglig leder Lillo Gård prosjektet, i en pressemelding.

Felles kjeller og garasje er under bygging. Planlagt byggestart for hus E er første kvartal 2019 med ferdigstillelse andre halvår 2020.

Prosjekt Lillo Gård består av elleve bygninger med til sammen 415 selveierleiligheter fordelt på to områder; «Haugen» og «Lunden». Boligene blir liggende i landskapet rundt den gamle og verneverdige Lillo Gård. Selve gården rehabiliteres og vil bli tilgjengelig for bruk for beboere, naboer og forbipasserende. Det er blant annet planlagt et nytt torg med butikker og kaféer.

Lillo Gård er et samarbeidsprosjekt mellom OBOS, Eiendomsplan og AF Gruppen. AF Gruppen er entreprenør.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår