Halvard Gavelstad slutter i Norsk Byggtjeneste AS

 
Halvard Gavelstad slutter i Norsk Byggtjeneste ASJon Karlsen (til venstre) og Halvard Gavelstad. Foto: Arve Brekkhus, Byggeindustrien
Etter 17 år som leder av Norsk Byggtjeneste AS har adm. direktør, Halvard Gavelstad, (62) bestemt seg for et taktskifte. Sommeren 2019 slutter han i Byggtjeneste og etablerer sin egen konsulentvirksomhet, men vil etter avtale med styret i selskapet stå i sin nåværende stilling inntil ny leder er på plass.

- Årene i Byggtjeneste har vært en inspirerende og faglig utfordrende reise i et godt samarbeid med sentrale aktører i byggenæringen, og ikke minst med dyktige kollegaer. Byggtjeneste har opparbeidet en sterk posisjon både nasjonalt og internasjonalt, og er godt rustet til å ta neste skritt som et nav i digitaliseringen av byggenæringen, noe jeg virkelig er stolt av, sier Gavelstad.

Gavelstad, som er utdannet sivilingeniør og MBA, har lang erfaring fra offentlig og privat virksomhet. Han kom til Byggtjeneste fra rådgiverbransjen.  - De siste årene har jeg følt et savn etter mer faglige oppgaver, og nå var tiden moden, sier Halvard Gavelstad.

Halvard Gavelstad har gjort en fremragende jobb som leder av Norsk Byggtjeneste, sier styreleder Jon Karlsen, adm. direktør i Glava AS og i Saint Gobain Byggevarer AS. Han opplyser at styret umiddelbart starter prosessen med å finne en ny leder av selskapet. - Byggtjeneste har opparbeidet seg en solid posisjon som skal videreutvikles i samarbeid med hele næringens verdikjede, sier Karlsen som fremholder at Byggtjenestes visjon om å effektivisere byggenæringen skal videreføres også under ny ledelse.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår