H-produkter og GlassTeam blir H-fasader

 
H-produkter og GlassTeam blir H-fasaderBildet: H-produkter og GlassTeam blir H-fasader
Styret i selskapene har besluttet å endre navn. H-produkter AS endrer navn til H-fasader AS og GlassTeam AS til H-fasader GlassTeam AS.

– H-produkter AS kjøpte i 2018 GlassTeam AS. Begge selskapene produserer vindu, dører og glassfasader i aluminium, og samlet framstår selskapene som den største norske glassfasadeentreprenøren. H-fasader AS har ambisjoner om å styrke posisjonen i det norske markedet, og målet er at navneskiftet skal bidra til å styrke merkekjennskapen og tydeliggjøre forretningskonseptet på en bedre måte, sider adm. dir. Geir Vegsund i en pressemelding.

– Med moderne produksjonsavdelinger både på Sunnmøre og Østlandet har vi en god geografisk plassering på våre fabrikker, som gjør oss i stand til å betjene store og viktige markedsområder. H-fasader AS har vært igjennom en periode med sterk vekst, og forventer inneværende år en omsetning på rundt 350 mill. Selskapet har videre vekstplaner, og som ledd i dette vurderes nå etablering av salgs- og montasjeavdelinger i flere av de største byene i Norge. Vi har tidsmessige produkter og opererer i et godt marked, derfor ønsker vi å styrke satsingen, og som et ledd i dette arbeidet vil en felles profil være et viktig bidrag, sier Vegsund.

– H-fasader AS er eid av Flakk-Gruppen AS i Ålesund. Selskapet feiret nylig 30 års jubileum, og vi er godt posisjonert for framtiden, fortsetter Vegsund. I tillegg til glassfasadeløsninger produserer selskapet også vedlikeholdsfrie vindu og dører i PVC under merkevaren H-vinduet+. Vi fokuserer mye på bærekraftige løsninger, og derfor er det viktig for oss å levere vedlikeholdsfrie produkter og løsninger av høy kvalitet og med lang levetid, avslutter han.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår