Gyproc utvider gipslagrene

 
Gyproc utvider gipslagreneBildet: Gyproc sitt nye hentelager i Harstad
Gyproc har nå etablert fire nye gipslagre i Norge. Dette for å styrke tilgjengeligheten, med raskere levering og kortere avstander.

De fire nye hentelagre er lagt til Støren, Bergen, Harstad og Tromsø. Dato for etableringen var 1. oktober. Sortimentet er på plass og lagrene er nå i full drift.

– Bakgrunnen er økt etterspørsel i et stadig voksende gipsmarked, sier salgssjef Norge, Bjørn Heggen, i en pressemelding.

Lagrene inneholder de mest solgte hovedproduktene i Gyprocs gipssortiment, men kan tilpasse utvalget ved behov. Steve Sollied, salgssjef for Gyproc og Glava Isolasjon i region midt og nord, har vært tett på prosessen.

– Vi er fortsatt i en tidlig fase, men vi har fått tilbakemeldinger fra kunder på at de synes det har fungert godt så langt. Vi har lagt en god plan, sier Steve Sollied.

Gyproc produserer gipsen sin ved fabrikken i Fredrikstad.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår