Gustav Line overtar roret i Cordel Norden AS

 
Gustav Line overtar roret i Cordel Norden AS
Ålesund, 12. juni 2018: Gustav Line overtar som CEO i Cordel Norden AS. Cordel leverer programvare for håndtverkere i Norden. Selskapet har ambisjoner om ytterligere vekst og ansetter derfor Gustav Line som CEO.

Cordel Norden AS har de siste 30 årene spesialisert seg på å levere bransjeløsninger til entreprenører, håndverkere og faghandel. Dette har gitt selskapet en ledende posisjon i Norge. I 2017 kom det svenske investeringsselskapet Valedo inn som majoritetseier. Valedo har store ambisjoner for selskapet og vil investere i internasjonal ekspansjon og økt produktportefølje.

- Alle snakker om den nye arbeidsdagen og hvordan bedrifter og ansatte kan bli mer effektive. Entreprenører, håndverkere og faghandel bruker i dag mye tid på administrasjon, oppfølging og manuelt arbeid. Mye av denne tiden kunne vært brukt mer produktivt hvis man får på plass gode digitale verktøy.

- Cordel har spesialisert seg på denne nisjen og har veldig gode løsning som sparer mye tid og som samtidig sikrer at leverandøren følger lover og regler. Med Cordel kan man enkel lage kalkyler og redusere risiko i prosjekter. Bygg og annlegg krever mye dokumentasjon av entreprenører og håndverkere. Med løsninger fra Cordel gjøres dette automatisk og dokumentasjonen følger anlegget i hele dens levetid. Det er slike løsninger som øker produktiviteten, sier påtroppende CEO Gustav Line i Cordel Norden AS.

Gustav Line har mer enn 20 års erfaring fra programvarebransjen og har hatt ledende posisjoner i Microsoft, Navision og de siste 10 årene vært CEO i Compello AS. Compello har vært et av de mest lønnsomme programvareselskapene i Norge de siste 5 årene og ble i 2014 kåret til årets programvarehus i Norge av Microsoft. 31 mai 2018 vant Compello ODA Award Organization for sitt arbeid for å fremme og operasjonalisere likestilling i bedriften. Gustav Line var også i finalen til å vinne ODA Award Man.    

Jeg synes selskapet er veldig spennende og tror det er et stort potensiale til å få til ekspansjon. Man har allerede et bra fotfeste i Norge med 1500 kunder og 10.000 fornøyde brukere. I tillegg har man en eier som har lang erfaring fra internasjonalisering og skalering. Det tror jeg er en fordel.

- Vi ønsker å være ledende innen denne nisjen og jeg er sikker på at med en sterk finansiell eier og et bra team som brenner for å fjerne manuelt arbeid for våre kunder, vil vi levere enda bedre løsninger til våre kunder og brukere, sier Gustav Line entusiastisk.

Gustav Line tiltrer som CEO 1 september 2018.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår