Gulvkonsept Norge lanserer egen gulvkolleksjon

 
Gulvkonsept Norge lanserer egen gulvkolleksjonBildet: GK-flooring Douglas
Den nye gulvkolleksjonen «GK Flooring» består av nøye utvalgte råvarer. Underlaget er av langsomtvoksende bjørk kryssfiner med solid toppsjikt i alle tidsriktige treslag.

- Dette skal sikre at gulvet forblir stabilt og motvirker kuving og oppsprekking i overflaten, sier Harry Sivertsen, markedsdirektør i Gulvkonsept Norge, i en pressemelding.

- Skiftende årstider og stadig tørrere inneklima stiller høye krav til kvalitet. På grunn av dagens krav til energivennlige hus, har inneklima endret seg betydelig de siste årene. Luften er tørrere, noe som krever mer innovative innredningsløsninger. Derfor lanserer vi nå sin egen gulvkolleksjon. Dette er en kolleksjon er for den kvalitetsbevisste kunden som ønsker ekstraordinær, skreddersydd design, mener Sivertsen.

- Gulvene kommer i et stort utvalg farger, lengder, bredder og mønster, og alt tilpasses ditt interiørvalg som skal gjenspeile deg og din stil, Vi benytter bare miljøvennlig lim uten helseskadelig avgassing i alle våre produkter. Spesielt for Skandinavia, med svært skiftende årstider, med varierende temperatur og hyppig bruk av gulvvarme, utfordres tradisjonelle gulvløsninger. GK Flooring er konstruert for å tåle nordisk klima. Vi har også latt oss inspirere av naturens delikate farger og overflater, sier Sivertsen.

Gulvkonsept Norge har siden 2013 samarbeidet med en rekke lokale forhandlere, ledende arkitekter, prosjektkunder og entreprenører.

- Serien består utelukkende av PEFC-sertifisert tre fra EU, og følger prinsippene for bærekraftig utvikling og etisk forretningsførsel. Alle våre produkter oppfyller dessuten de strengeste utslipps -og limklassene i verden. Fordelen med overflater i tre er nettopp at det gir et lavt CO2-avtrykk, stabilt inneklima og krever mindre energi til oppvarming og kjølning, understreker han.

I tillegg til moderne gulv, leverer Gulvkonsept dører og veggpanel i sømløs design.
– Løsningene skreddersys, og du får design dører med integrert veggpanel, skyvedører, spiler, løsning til trapp – ja, egentlig alle overflater – i den formen, fargen og kvaliteten som passer ditt hjem, avslutter Sivertsen. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår