Gulvkonsept Norge lanserer dørkolleksjon

 
Gulvkonsept Norge lanserer dørkolleksjonKunden kan velge blant vårt store utvalg av dører lakkert i en rekke lekre farger, eller finert overflate i kombinasjon med veggpanel, spiler i alle dimensjoner, og materialer tilpasset det enkelte prosjekt.
Gulvkonsept Norge AS lanserer egen dørkolleksjon, «GK-Designdør», i sømløs skreddersydd design.

- Med GK-designdører er mulighetene uendelige. Vi leverer estetiske dører og veggpanel i sømløs design, alt i løsninger og overflater skreddersydd til akkurat ditt unike prosjekt. Vår design dørkolleksjon gir mulighet til å velge en rekke modeller, overflater, farger som kan tilpasses prosjekt beskrevet av arkitekt eller sluttkunde, sier Harry Sivertsen, markedsdirektør i Gulvkonsept Norge i en pressemelding.

- Kunden kan velge blant vårt store utvalg av dører lakkert i en rekke lekre farger, eller finert overflate i kombinasjon med veggpanel, spiler i alle dimensjoner, og materialer tilpasset det enkelte prosjekt. Når vi sier skreddersydd, mener vi virkelig det, understreker Sivertsen.

- Vi har og et stort utvalg av dører med innbyggningskarmer som kan spesialtilpasses fra gulv til tak, akustikkdører med med senketerskel. Alle våre dører leveres med skjulte hengsler, og stort utvalg av designhåntak.

- Gulvkonsept Norge AS er markedsansvarlig i Skandinavia. Våre interiørløsninger leveres gjennom et utvalg lokale forhandlere, alt unikt formet for deg som ser etter kvalitet i sømløs design. ønsker å være en kilde til inspirasjon og faglig kompetanse med et høyt servicenivå hvor arkitekter, forhandlere og prosjektkunder kan finne estetiske gulv og innrednings løsninger i ekstraordinære dimensjoner og farger, avslutter Sivertsen.

Les mer på https://www.gulvkonsept.com/

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår