Gull til arbeidsbukse for gravide

 
Gull til arbeidsbukse for gravideBildet: Johanna Söderström, daglig leder i Operose, kunne glede seg over gullmedalje for arbeidsbuksen «Rosmari».
NORDBYGG 2018: «Rosmari», arbeidsbukse for gravide, fra produsenten Operose, ble i går kveld kåret til vinner av Nordbyggs Gullmedalje for beste produktnyhet 2018.

Operose har designet flere typer av arbeidsklær for kvinner i byggebransjen. Med den nye buksen for gravide byggearbeidere og malere, har bedriften fått et unikt tilskudd i sortimentet. «Rosmari» gikk av med seieren på Nordbygg, med god margin.

Bak prisen står Nordbygg, bransjebladet Byggindustrin og Svensk Byggtjänst. Juryens formann, Svensk Byggtjänsts direktør Urban Månsson, hadde følgende begrunnelse for tildelingen:

- Årets vinner er et produkt som retter oppmerksomheten mot ett av Norbyggs hovedtema, nemlig rekruttering. Produktet er innovativt, på den måte at det føles så selvsagt, at det nærmest burde ha vært på markedet for lenge siden. «Rosmari» baner vei for en positiv holdning til kvinner i mannsdominerte yrker. Et viktig steg på veien er velsittende og funksjonelle arbeidsklær, uansett yrke, kjønn og kroppsform.

– Dette er den mest overlegne seieren i Nordbyggs gullmedalje sin historie. «Rosmari» fikk hele 2000 flere stemmer enn nærmeste konkurrent. Juryen var helt enig, og vi har fått en verdig vinner, sa juryformann Urban Månsson.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår