Guidet publikum med VR-kamera

 
Guidet publikum med VR-kameraSalgssjef og key account manager Hege Anker-Jensen og key account manager Espen Tørhaug Olsen i Weber tok de besøkende med på en virtuell reise gjennom VR-kameraer på messen Arena 2017. Foto: Tore Kubberød
Under Arena 2017-messen, som nylig ble arrangert på Lillestrøm, var Weber sin stand en av de mest besøkte. Med VR-kamera og videoen «Kundereisen» ga de publikum en visuell fortelling om de tjenestene Weber som leverandør tilbyr.

Av Tore Kubberød

Løvenskiold Handels årlige messe Arena gikk over to dager. Salgssjef og key account manager Hege Anker-Jensen forteller at broken av VR-briller var en stor suksess.

– Den første dagen av messen kokte det virkelig her. Da var det fullsatte benker omtrent hele tiden, smiler hun.

Hun forteller at de har hatt en brainstorming om hvordan de skal presentere seg best mulig på messer.

– Vi ønsket å gjøre noe annet enn den tradisjonelle måten hvor vi muntlig forsøker å overbevise de besøkende og få fram budskapet vårt. Det kan bli både tørt og ikke så veldig fengende. Vi ønsket å få fram budskapet vårt gjennom 2017-teknologi. Det føler jeg virkelig at vi klare, så løsningen vil bli brukt på de messene vi skal være med på i løpet av året.

Gjennom VR-brillene fikk de besøkende på standen en fem-seks minutters film i 3D kvalitet og med 360 graders filming.

– Vi har kalt filmen for «Kundereisen», fordi den er en visuell fortelling om kunden, reisen og tjenestene. Om de stoppestedene kundene møter Weber og våre produkter. Filmen viser også de tjenestene vi som leverandør tilbyr i de ulike delene av riesen fra start til slutt, forklarer Hege Anker-Jensen.

Weber vil i løpet av 2017 lansere en serie med produktet spesielt rettet mot hjemmefikseren. Det handler om små plastsekker med forskjellige produkter.

Weber lanserer våren 2017 også en ny Leca isoblokk med not og fjær. Isoblokken, som er 30 x 35 centimeter stor, kommer med LSX-teknologi som gjør blokken 30 prosent lettere. Den nye isoblokken har meget god isolasjkonsevne og man trenger ikke laftevatt.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår