Grunnborere

 
Grunnborere
Vil du jobbe på spennende prosjekter i vårt geotekniske miljø? Vi søker nå dyktige grunnborere til vår feltavdeling. Er du klar for nye utfordringer?

Søknadsfrist: 25/03/2020 - Norway - Sted: Bergen/Drammen/Flekkefjord/Fredrikstad/Grimstad/Hamar/Haugesund/Hønefoss/Kongsberg/Kristiansand/Kristiansund/Larvik/Lillehammer/Notodden/Oslo/Sogndal/Stavanger/Trondheim/Tynset - General

COWI har en geoteknisk feltavdeling med lang erfaring innen utførelse av grunn- og miljøundersøkelser. Vi har hele Sør-Norge som arbeidsområde (fra Trondheim og sørover), og vi utfører i hovedsak grunnboring på prosjekter i denne regionen. Vi har 6 geotekniske borerigger av typen Geotech 605 og 607. Aktiviteten er høy og oppdragsmengden økende, og vi søker derfor etter flere dyktige og motiverte kollegaer.

DU ER VIKTIG I VÅR PROSJEKTGJENNOMFØRING
Grunnborere i COWI har som hovedoppgave å utføre grunnundersøkelser av høy kvalitet, med moderne og avanserte geotekniske borerigger, som har elektronisk innsamling av bordata. Arbeidet involverer bruk av tungt utstyr, og utføres gjerne i ulendt terreng. Det forventes derfor av våre medarbeidere at de er bevisst sitt medansvar for ivaretakelse av helse, miljø og sikkerhet (HMS), og etterlever bedriftens og kundenes HMS-rutiner. Vi bemanner derfor alle våre borerigger med 2 operatører, borleder og hjelpemann.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av:

  • utføre grunnundersøkelser (målinger, sonderinger, prøvetaking) i henhold til krav og prosedyrer
  • gjennomføre Sikker Jobb Analyse (SJA) før oppstart av borearbeid, sammen med tilrettelegger
  • fylle ut og sende inn borlogg, prøvekort og rådatafiler til ansvarlig geotekniker daglig.
  • påse at utstyret er i orden, rengjøres og vedlikeholdes i henhold til gjeldende rutiner

I tillegg vil du være i kontakt med grunneiere, geotekniske rådgivere og prosjektledere. Dette krever at du kommuniserer godt, og er ryddig og løsningsorientert i gjennomføringen av dine arbeidsoppgaver.

En del reisevirksomhet i hele Sør-Norge må påregnes og reise- og oppholdsutgifter beregnes ut fra Statens diettsatser.

DU ER OPPTATT AV KVALITET, FAGLIG UTVIKLING OG HAR GODE SAMARBEIDSEVNER
Som grunnborer jobber du normalt i team/tospann gjennom hele arbeidsdagen, og vi søker derfor etter noen som trives sammen med – og i samarbeid med – andre. Nøyaktighet og vilje til å stå på, er egenskaper vi ser etter.

For stillingen kreves førerkort klasse BE, og at du behersker bruk av PC (i hovedsak Microsoft Office). Du må være villig til å gjennomføre nødvendig opplæring/sertifisering. Som grunnborer kreves relevant arbeidserfaring og det er en fordel om du har gjennomført Grunnborerskolen (NGF) eller tilsvarende kurs. Sistnevnte er ikke et absolutt krav for stillingen. Det en også fordel om du har fagbrev som anleggsmaskinfører eller landbruksmekaniker.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

VIRKER STILLINGEN INTERESSANT?
Dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Anders Breistøl
Driftsleder, Geofag
+47 90012636

eller

Oddny Jørgensen
Seksjonsleder, Geofag
+47 91380302

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig – senest innen 25.03.2020. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår