Grove Knutsen til Berger

 
Grove Knutsen til Berger
På grunn av et økende behov for å effektivisere logistikken har Grove Knutsen inntatt nye logistikklokaler på Berger Næringspark vest.

På grunn av et økende behov for å effektivisere logistikken har Grove Knutsen inntatt nye logistikklokaler på Berger Næringspark vest. 

10. februar flyttet Grove Knutsen inn i det nyoppførte logistikkbygget på Berger i Skedsmo kommune. Selve bygget er oppført av Bulk Eiendom. Det er et nytt og moderne bygg som gir bedre forutsetninger til å lykkes med gode logistikkløsninger.

Grove Knutsen er en erfaren grossist innen bygg- og industrivareprodukter som stiger, stillas, oppbevaring, traller og brannvern. Selskapet er et profesjonelt merkevarehus og deres jobb er å utvikle solide merkevarer, slik som Zarges er et eksempel på. Med over 3000 ulike produkter fra 20 forskjellige produsenter kreves det effektive systemer. Grove Knutsen har over lang tid bygget opp et solid forhandlernettverk innen bygg- og industrivarer som strekker seg fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord, og som krever gode logistikkløsninger. Siden oppstarten i 1946 har Grove Knutsen lang erfaring med lagring- og forsendelse av varer, og frakt og lagring av kompliserte produkter med mye «luft». Dette har gitt verdifull erfaring og nødvendig innsikt i planlegging av et nytt logistikkbygg.
- Nå skal vi bli enda bedre, for med et helt nytt og moderne logistikkbygg på Berger skal alt perfeksjoneres. Vi får blant annet et nytt reolsystem, vareheiser, EDI-løsninger og varescanning. Grove Knutsen skal være best på service, og vi lagerfører de fleste produktene vi selger slik at vi kan tilby rask levering. Vi har vareutsendelse flere ganger i uken. Vårt mål er å alltid levere rett vare, til rett tid og rett pris, forteller daglig leder Truels Gedde, i en pressemelding.
- Vi har også laget et stort showroom og vareutstilling slik at våre forhandlere kan komme å se forskjellige butikkløsninger og produkt utstillinger. Vi har fokus på å utvikle gode materiell-løsninger for å hjelpe vår forhandlere med salg. I tillegg har vi ansatt en markedssjef og vi lanserer den nye hjemmesiden vår denne uken (www.groveknutsen.no), legger Truels Gedde til.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår