Graphisoft i sterk utvikling

 
Graphisoft i sterk utvikling
- Vi opplever at stadig flere aktører innenfor byggebransjen velger våre digitale løsninger og tjenester i forbindelse med byggeprosjekter, sier daglig leder Halvor Sandbu.

Graphisoft Norge er et ledende selskap som utvikler og leverer innovative, digitale verktøy og tjenester til byggebransjen.

Selskapet har en ledende posisjon som leverandør til byggebransjen på det norske markedet, og hadde i fjor en totalomsetning på 51, 4 millioner kroner, som var en økning på ti prosent sammenlignet med året før. I løpet av året tre første kvartaler har Graphisoft en omsetning på 40 millioner kroner, noe som er en økning på ti prosent fra samme periode i fjor.

Graphisoft er norsk distributør av en rekke anerkjente løsninger samtidig. Gjennom våre datterselskaper i Finland og Ungarn har programmerere som utvikler løsninger som gir oss kontroll på hele verdikjeden fra produksjon til praktisk bruk i byggebransjen, sier daglig leder Halvor Sandbu.

Graphisoft har i løpet av den siste tiden inngått avtaler som leverandør av løsninger innenfor BIM (bygningsinformasjonsmodellering) til Sykehuset i Vestfold samt konsulent rammeavtale innen laseroppmåling og modellering av eksisterende bygningsmasse hos NMBU på Ås.

Selskapet har i tillegg inngått en rekke avtaler med eiendoms og arkitektselskaper innenfor sine kompetanseområder.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle