God driv i vanskelig tid

 
God driv i vanskelig tidJostein Andersen og sønnen Isak
I Rambøll jobbes det hardt for å sikre normalitet i en unormal situasjon.

En del av Rambølls samfunnsoppdrag er nå å holde hjulene mest mulig i gang. De aller fleste av selskapets ansatte jobber hjemmefra. Til tross for den ekstraordinære situasjonen melder flere om produksjon som er tilnærmet normal. Montserrat F. Telseth, kontorleder i Bergen, er en av dem som nekter å la en utfordring stoppe seg.

– Til tross for at medarbeidere sitter spredt har vi god kontakt, både operasjonelt og sosialt. Vi har tett dialog med kundene våre for å sikre at de får all støtte de trenger og at prosjektene går som planlagt. Vi har signert nye avtaler den siste uken og har ikke fått noen kanselleringer! Vi har et tett samarbeid med Bergens Næringsråd og opplever at hele bransjen har fokus på å holde aktiviteten oppe, forteller hun i en pressemelding.

Doblet internettilgangen
For at hjemmekontor skal være mulig har Rambøll doblet internettlinjen og firedoblet VPN-kapasiteten sin. Møtene er 100 prosent virtuelle gjennom bruk av Microsoft Teams og Skype. Kritiske prosjekter plasseres i skyen for å sikre fortsatt god samhandling og produksjonsevne på endrede premisser.

- Jeg vil gjerne gi litt kudos til alle IT-medarbeidere, de som jobber på spreng for å tilpasse nettverk og infrastruktur til vårt krav om å flytte arbeidsstokken ut av kontorene på timers varsel. Det er de som gjør at vi kan ha jobbe og levere som lovet uansett hvor vi sitter hen, sier Jostein Andersen, IT-sjef i Rambøll i Norge.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår