GK etablerer sikkerhetsselskap

 
GK etablerer sikkerhetsselskapBildet: Svein H. Dahle
Svein H. Dahle er ansatt som administrerende direktør i GKs nyetablerte selskap GK Sikkerhet AS.

Han skal lede satsningen GK gjør i det norske markedet innen løsninger for adgangskontroll, brannalarm, innbruddsalarm og kameraovervåking.

- Vi har lenge tenkt på å etablere et eget selskap for sikkerhet i Norge og føler at tiden var rett nå, sier Jan-Arild Wathne som er administrerende direktør i GK Norge hvor GK Sikkerhet er et datterselskap. Sikring av bygg er, og vil være, viktig for våre kunder i mange år fremover. Med dette tilbyr vi et enda mer komplett produkt for alt av teknikk i bygg.

Det legges opp til en ambisiøs vekstplan fremover. Målet er å bli en betydelig aktør i de største byene i Norge i løpet av få år. Veksten skal skje blant annet via oppkjøp.

Svein H. Dahle er 48 år og har jobbet innen sikkerhetsbransjen i en årrekke. Sist som administrerende direktør i CERTEGO.

- Jeg gleder meg til å ta tak i oppgaven, sier Svein. - Jeg har inntrykk av at GK er i medvind for tiden og det er ekstra gøy at de er norskeid, landsdekkende og satser skandinavisk. Etter mitt skjønn har GK en unik markedsposisjon for å kunne tilby komplette sikkerhetsløsninger i stor skala. Kompetansen for prosjektering og vedlikehold av systemene bør være overførbar fra andre områder GK opererer i.

Sikkerhetsløsningene skal tilbys alle, men forventes å være spesielt populære hos de etablerte kundene.

- Vi drifter og vedlikeholder store mengder teknikk i bygg over hele landet. Vi tror mange vil være interessert i å samle også sikkerhetsløsningene under samme paraply og få samme gode oppfølging som for den øvrige teknikken, sier Jan-Arild Wathne.

Svein H. Dahle tiltrer stillingen 1. september.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle