Gerflor lanserer Creatrive by nature

 
Gerflor lanserer Creatrive by natureBildet: Marmorette / Chili Red / Curacao Petrol
- Med denne nye, store og oppdaterte kolleksjonen av DLW-linoleum fra Gerflor får du nesten ubegrensede muligheter i ethvert prosjekt. 9 design og 159 fargevarianter.

- Denne oppgraderte kolleksjonen er inspirert av naturen, en banebrytende sammensetning når det gjelder holdbarhet, 98 prosent biologiske bestanddeler, samt en ny Neocare overflatebehandling uten løsemidler, som gir ekstremt enkelt renhold og motstand mot flekker, skriver Gerflor i en pressemelding.

Navnet «Creative by Nature» kommuniserer fargene i et bredt og variert sortiment. I den nye versjonen er DLW Linoleum-kolleksjonen tilgjengelig i 159 fargekombinasjoner og 9 design, alle inspirert av naturen. Granitt eller kalkstein som er erodert av vinden ved kysten, hvite sandstrender som er formet av brusende asurblått vann, marmorstein med fargespill, treverk i brunt og grønt med uregelmessig struktur.

Kolleksjonen «Marmorette» har et marmorert utseende som fører tankene til grov sjø og sjøskum, og «Lino Art Flow» har en unik brun og grønn fargetone som fører tankene til barken på bjørketrær … «Creative by Nature» har en spettete effekt for omgivelsene kombinert med solide farger. Disse kan kombineres og kontrastene skaper et varig inntrykk av levende natur. Til denne nye kolleksjonen lagde vi alle fargekombinasjonene slik at de kan kombineres i det uendelige, og gir designere muligheten til å finne en gulvløsning som oppfyller kravene i ethvert interiørprosjekt, fra skolebygg, kontorer og administrative lokaler til idrettsanlegg og helseinstitusjoner.

Innenfor rammene for ethvert nytt interiørprosjekt, blir miljøegenskaper, slitestyrke og materialsikkerhet stadig viktigere. Dette har Gerflor jobbet med i flere tiår allerede. DLW-linoleum har blitt produsert i Tyskland siden 1882, og produktet består av 98 prosent biologiske materialer som linolje, tre, kalkstein, jute og harpiks. 76 prosent av disse materialene er raskt fornybare (innenfor ett år).

Ifølge den strenge analysemetoden for livssyklus som Gerflor bruker i utviklingen av gulvbelegg, er de tre første (av seks) trinnene i livssyklusen til DLW-linoleum (fra produksjon til utsendelse fra fabrikken) CO2-nøytrale. Produktet har også fokus på sirkulær økonomi, og kolleksjonene Marmorette, Arabesque, Colorette, Uni Walton og Lino Art har blitt tildelt sertifiseringen «Cradle to Cradle» Silver.

- Merkingen er en bekreftelse av Gerflors bruk av miljøvennlige og resirkulerbare produkter, bruk av fornybar energi, ansvarlig vannforvaltning og samfunnstiltak. «Creative by Nature»-kolleksjonen har ekstra lave VOC-utslipp, mindre enn 10 μg/m3 etter 28 dager, noe som gir garantert god inneluftkvalitet. Kolleksjonen har derfor fått miljømerkingen Blue Angel, M1 Emissions Classification, Floorscore og er Svanemerket, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Bildet: Uni Walton / Nickel Grey

 

Bildet: Colorette / Oxid Grey
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår