Geir Olav Farstad ny administrerende direktør i Steni Group

 
Geir Olav Farstad ny administrerende direktør i Steni GroupBildet: Geir Olav Farstad

Farstad er 55 år og kommer til Steni med en bred bakgrunn, blant annet som administrerende direktør i andre industrivirksomheter, herunder Molift Group og Fluid Control. De siste fem årene har Farstad jobbet som finansdirektør (CFO) i bil- og eiendomskonsernet Bertel O. Steen. Han er utdannet siviløkonom med finansspesialisering, og er også elektronikkingeniør.

- Det er en stor glede å ønske Geir Olav Farstad velkommen som ny CEO for Steni Group, sier Carl Fürstenbach, styreformann i Steni Group, i en pressemelding.

- Steni har de senere årene satset hardt mot fremtiden med betydelige investeringer i fabrikk, personale og IT. Med Farstad i spissen for våre strålende medarbeidere ser fremtiden meget lys ut. Jeg ser virkelig frem til å fortsette arbeidet med ham og resten av Steni-teamet, sier Fürstenbach.

Jan Halvard Aas Møller, som har vært fungerende administrerende direktør siden mars, vil fortsette i Steni i sin tidligere rolle som finansdirektør.

Farstad ser frem til de kommende utfordringer.

- Jeg ser frem til å bidra til å videreutvikle Steni sammen med de mange dyktige medarbeiderne i Steni. Med min bakgrunn fra industrien og snart 20 år som toppleder, ser jeg Steni som en spennende virksomhet i en viktig og krevende bransje. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle en kompetent organisasjon og Steni sin spennende produktportefølje, sier Farstad.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår