Går fra Optimera til RVT

 
Går fra Optimera til RVT
Ringsaker Vegg- og Takelementer (RVT) henter den nye salgssjefen sin, Kjetil Hustad, fra Optimera Byggsystemer AS.

- I forbindelse med at Ringsaker Vegg- og Takelementer i 2018 fikk med Taasinge Elementer som hovedeiere, er dette et positivt løft for videre vekst i selskapet, skriver de i en pressemelding.

RVT er i gang med å etablere et avdelingskontor i Oslo og styrker sin kompetanse innenfor bransjen. Det er stor etterspørsel etter elementer i tre på de større prosjektene i Norge for tiden, og markedsdirektør Trond Barli hos RVT sier: «Prefabrikkerte byggeelementer av tre er i sterk vekst og vi ønsker å være en ledende aktør i et potensielt stort marked. Ansettelsen av Kjetil Hustad og etableringen av et avdelingskontor i Oslo er et ledd i en større satsning i tiden fremover, skriver de.

Kjetil Hustad har rundt 14 års erfaring innenfor bransjen, og har blant annet jobbet som salgssjef for ABC-hus og de siste 4 årene som nasjonal salgssjef for Optimera Byggsystemer as.

- Grunnen til at vi etablerer et avdelingskontor i Oslo er at vi ønsker å komme tettere på det største markedet i Norge. RVT tilbyr høykvalitetsprodukt med stor ferdiggrad som markedet etterspør, sier Kjetil Hustad i meldingen.

Fakta om RVT
Ringsaker Vegg- og Takelementer AS har kontorer og produksjon i Brenneriveien 3 i Brumunddal, samt produksjonslokaler på Anderkværn i Moelv. Vi prosjekterer leveransene på eget hus og utfører produksjon og montasje til avtalte grensesnitt med entreprenørene.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår