Fuchs flytter inn i ny fabrikk

 
Fuchs flytter inn i ny fabrikkBildet: Snart innvier Fuchs sin nye, moderne fabrikk i Fors.
I september 2020 innvier Fuchs Lubricants den helt nye, moderne fabrikken i Fors, utenfor Stockholm.

- Dette er et anlegg som er bygd spesifikt for vår virksomhet, som rommer linjer for både produksjon, lagerhold, logistikk, FoU, kundeanalyse og kvalitetskontroll. Vi er nå i sluttfasen av installasjonene, og vi er utrolig stolte over det nye anlegget som skal produsere smøremidler for det norske, svenske, danske og finske markedet, skriver Fuchs Lubricants i en pressemelding.

Det er fyllingslinjene som sørger for at vi kan fylle de ulike produktemballasjene. I forbindelse med flyttingen til Fors tester man nå alt utstyret vi har til ulike fyllingslinjer, både nytt og eksisterende. Karin Lagerstedt er teknisk sjef og ansvarlig for testene.

- Vi har fyllingslinjer for emballasje fra 1L til fat og IBC. To av de seks fyllingslinjene vi nå starter opp i Fors, er fleksible for flere emballasjestørrelser. Til det nye anlegget har vi valgt både å investere i nye linjer, og å flytte med oss noen linjer som vi synes fungerer svært godt, fra det nåværende anlegget i Nynäshamn. Både nytt og medflyttet utstyr skal testes på plass i Fors og optimeres for stabil og effektiv fylling, sier Lagerstedt.

- Flyttingen fra Nynäshamn til Fors og oppstarten av det nye smøremiddelanlegget er ikke bare en stor sak for oss i Fuchs, det er også en stor sak for mange av kundene våre, sier Per Norgren, hovedprosjektleder for arbeidet med det nye anlegget.

- Vi vet at en del kunder kan føle uro over den lange tidshorisonten og at en så stor forandring som dette kan føre til forstyrrelser. Men jeg kan trygt si at vi er godt forberedt, alt planleggingsarbeidet sørger for at vi faktisk er utstyrt med både belte og bukseseler. Det er viktig for oss at kundene ikke bare er trygge, men at de også føler seg trygge i situasjonen. Derfor er det godt for meg som prosjektleder å kunne si at vi har alt under kontroll. Og at vi holder oss godt innenfor tidsplanen, sier Norgren.

Om Fuchs:

• Fuchs er et globalt konsern med tysk opphav som har utviklet, produsert og solgt smøremidler og tilhørende spesialprodukter i mer enn 85 år – for praktisk talt alle bruksområder og bransjer. Med 62 selskaper og nesten 5600 ansatte over hele verden er Fuchs-gruppen verdens største uavhengige leverandør av smøremidler.

• Fuchs har mer enn 100 000 kunder, som består av selskaper i følgende bransjer: billeverandører, OEM, gruvedrift og letearbeid, metallindustri, landbruk og skogbruk, luft- og romfartsindustri, kraftproduksjon, maskinteknikk, bygg og transport, samt stål-, metall- og sementindustri, selskaper i næringsmiddelindustrien, glassproduksjonssektoren og støpe- og jernverksindustrien – pluss mange andre.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår