Frank Johannessen blir prosjektleder i Conceptor Bolig

 
Frank Johannessen blir prosjektleder i Conceptor BoligFotos av Frank Johannessen er tatt av fotograf John Petter Reinertsen.
Fra Jotun-konsernet til Conceptor Bolig med fokus på boligprosjekter i Vestfold, Buskerud og Telemark

 9. januar 2019 – Frank Johannessen, som har vært prosjektleder for bygge- og utviklingsprosjekter i Norge og internasjonalt i Jotun konsernet med hovedkontor i Sandefjord, går til Conceptor Bolig hvor han blir prosjektleder med fokus på boligprosjekter i Telemark, Vestfold og Buskerud.

Conceptor Bolig bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har for tiden prosjekter i Hamar, Ullensaker, Asker, Sætre, Horten, Nesodden, Røyken og i Skien. Conceptor Bolig har fokus på utvikling av leiligheter og småhus i tett/lav bebyggelse i sine satsingsområder og målet er å realisere 200 til 500 boliger årlig.

Frank Johannessen er utdannet bygningsingeniør fra Sofienberg Tekniske Fagskole i Oslo i 1985 og har etter endt utdanning hatt en spennende karriere i Norge og i utlandet. Blant annet som prosjektleder for noen av Jotun konsernets mange fabrikk, kontorbygg- og lager/servicebygg-prosjekter i Norge, Korea og Kina. Før han kom til Jotun jobbet han i blant andre Tovoll ByggConsult som selvstendig konsulent med Jotun konsernet som oppdragsgiver. Videre var han eier og driver av byggmester/entreprenør selskapet Alf Larsen AS, samt for H. Carlsen AS. Han har også erfaring fra Veidekke og Mesterhus.

– Vår strategi er å ha svært erfarne prosjektledere på våre bolig- og utviklingsprosjekter. Gjennom ansettelsen av Frank Johannessen har vi sikret oss en kollega som har solid erfaring og mange års kunnskap fra små og store byggeprosjekter i inn- og utland, sier Lasse Skjelbred som er administrerende direktør for Conceptor Bolig AS.

– Jeg har allerede startet i stillingen og har vært på befaringer på de spennende beliggenhetene og prosjektene vi er i gang med. Videre har jeg sett på flere prosjekter vi er i forhandlinger om i Telemark, Vestfold og Buskerud, sier Frank Johannessen. Han blir blant annet prosjektleder for Horten Havneby prosjektet hvor 51 leiligheter er under bygging. Hele 32 av leilighetene er allerede solgt i dette prosjektet som blir å ligge ideelt til helt nede ved vannet ved Horten sentrum.

– Vi hadde god interesse på stillingen som vi lyste ut i lokale medier og i bransjemedier. Det vitner om at vi er på god vei til å bli en spennende aktør innen bolig og eiendomsutvikling i vårt satsingsområde som er det indre Inter-City området, sier Lasse Skjelbred i Conceptor Bolig.

Frank Johannessen bor i Sandefjord og er gift og har tre barn.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår