Frank Duvholt ny adm. dir i Marthinsen og Duvholt

 
Frank Duvholt ny adm. dir i Marthinsen og DuvholtFrank Duvholt - ny adm. dir i Marthinsen & Duvholt
Frank Duvholt overtar som ny administrerende direktør i grunnentreprenøren Marthinsen & Duvholt fra 1. september.

- Vi er glade for at Frank har takket ja til denne utfordringen. Han har vært med i ledelsen av Marthinsen & Duvholt fra starten av og er en viktig kulturbærer i selskapet, sier Steinar Myhre konserndirektør med ansvar for anlegg i Skanska samt stryreleder i Marthinsen & Duvholt.

- Det var Frank Duvholt og Svein Håkon Marthinsen som etablerte selskapet i 1999. Skanska kom inn på eiersiden i 2011 og Frank har de siste årene hatt rollen som leder av region Vestfold.

- Jeg er glad for tilliten fra styret og ser fram til å jobbe videre med det gode laget vi har i Marthinsen & Duvholt. Vi har en spennende portefølje med prosjekter og er godt rustet til å bite fra oss i konkurransen de kommende årene, sier Frank Duvholt.

Marthinsen & Duvholt AS er et datterselskap av Skanska Norge. Selskapet er en sterk lokal grunnentreprenør innen vei-, vann- og avløpsanlegg samt større tomteutbygginger og grunnarbeid for jernbane. Den årlige omsetningen er på cirka 700 millioner kroner, fordelt på virksomhetsområdene i Oslo og Vestfold. Det er i dag ca 200 ansatte i selskapet.

- Jeg vil benytte anledningen til å takke Anne Mürer for den jobben hun har gjort med å styre selskapet i de siste årene, samtidig med at omsetningen har doblet seg, avslutter Myhre.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle