Fra vikar til fast ansatt

 
Fra vikar til fast ansatt
I november 2017 startet Jonas Øren Antonsen som vikar hos Kruge AS, og vikariatet varte frem til slutten av april 2018. I juli kom gladnyheten om at Jonas f.o.m. 16. juli skulle starte i fast stilling som Teknisk inneselger hos Kruge.

25-åringen tok svennebrev som rørlegger og jobbet 2,5 år som lærling hos Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift, etterfulgt av 1 år som rørlegger hos Rørleggermester Thomas Irgens AS.

I jobben som vikar hos Kruge tok Jonas imot bestillinger, satte opp tilbud og gav teknisk bistand til kundene. Han tar med seg disse oppgavene i ny stilling, men har nå også ansvaret for utleie av rillemaskiner og reparasjoner av Exact rørkuttere.

- Jeg ser veldig frem til å komme ordentlig i gang med mine arbeidsoppgaver og gleder meg til nye utfordringer her hos Kruge, forteller en fornøyd Jonas.

Med røtter fra Asker er det ingen stor overraskelse at denne mannen har en stor lidenskap for ishockey, og spesielt da laget Frisk Asker. Selv spiller han innebandy i Asker IBK.

Vi i Kruge AS er glade over å få en ung og sprek mann med på laget og ser frem til videre samarbeid.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår