Forteller hvordan byggenæringen skal nå Parismålene

 
Forteller hvordan byggenæringen skal nå ParismåleneValg av byggemateriale har stor innvirkning på miljøet. Statsbygg skal alltid velge de mest miljøvennlige materialene, dersom det kan gjøres uten urimelige kostnader eller ulemper, skriver de på sine sider. Hvordan løser de dette? Hør adm.dir. Harald Nikolaisen fortelle hvordan på Zero-konferansen. (Foto: Statsbygg).
På ZEROkonferansen 2018 skal Statsbyggs adm.dir. Harald Nikolaisen fortelle hvordan Statsbygg skal bidra til å nå Parismålene. Konferansen avholdes 7. og 8. november i Oslo.

- Jeg gleder meg til en spennende diskusjon framover om hvordan byggenæringen bli klimanøytrale i 2050, sier Guro Hauge, fagansvarlig for bygg og materialer i ZERO. Verdens ledere ble i Parisavtalen enige om at den globale oppvarmingen ikke bør øke mer enn 1,5 grader. FNs klimapanel kom nylig med en rapport som viser at det blir store konsekvenser dersom temperaturen øker med mer enn dette.

Det er flere interessante prosjekter som vil blir presentert på konferansen: Bloombergs nye hovedkvarter i London, ABN Pavillionen i Nederland, 22/26 i Østerrike og Landbrukskvartalet i Oslo. I tillegg vil fagfolk fra Power House samarbeidet presentere hvordan byggenæringen ligger an til å nå Parismålene.

Zerokonferansen avholdes 7. og 8. november 2018 på skur 13, Oslo.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår