Forlik om sluttoppgjør

 
Forlik om sluttoppgjørBildet: Lysebotn II kraftverk. Foto: Wikipedia / PeltonMan
Lyse Produksjon AS og Implenia Norge AS har etter forhandlinger inngått avtale om å forlike sluttoppgjøret i forbindelse med bygge- og anleggsarbeidet ved kraftverket Lysebotn II som åpnet i 2018.

Kontrakten mellom Lyse Produksjon AS og Implenia Norge AS ble inngått i november 2013. Denne gjaldt de bygnings- og anleggsmessige arbeidene knyttet til Lysebotn II kraftverk. Partene lyktes ikke å enes om sluttoppgjøret for kontrakten, og Implenia Norge AS stevnet Lyse Produksjon AS.

- Partene har etter forhandlinger inngått avtale om å forlike saken. Begge parter uttrykker tilfredshet med at en har lykkes med å finne en minnelig løsning, skriver Implenia og Lyse i en felles pressemelding.

Lyse Produksjon er tilfreds med arbeidet som Implenia Norge AS har utført knyttet til byggingen av Lysebotn II kraftverk. Entreprenørens arbeider ble utført på en kvalitetsmessig meget god måte og levert i henhold til avtalt framdriftsplan. Partene er enige om ikke å gi ytterligere kommentarer til innholdet i forliket.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår