Foreslår å endre plan for utdeling av utbytte

 
Foreslår å endre plan for utdeling av utbytte(Foto: NCC).
Styret i NCC foreslår at deler av den planlagte utdelingen av utbytte utsettes på grunn av coronakrisen.

Styret i NCC har tidligere foreslått en utdeling av utbytte på 5 svenske kroner per aksje, delt på to utbetalinger, med 2,5 svenske kroner i april og 2,5 svenske kroner per aksje i november.

 - I anledning den rådende usikkerheten i samfunnet foreslår styret nå at generalforsamlingen 1. april bare beslutter en utbetaling av 2,50 svenske kroner per aksje, med 3. april som utbetalingsdag. Styrets ambisjon er at, om forutsetningen tillater det, å kalle inn til en ekstra generalforsamling for beslutningen om en andre utbetaling, skriver de i meldingen fra selskapet.

– Av forsiktighetsgrunner vil vi med dette skape økt fleksibilitet i en tid med usikkerhet. NCC har en stabil finansiell posisjon, med en nettokasse. Styret har en uttalt ambisjon, om mulig, forslå også en andre utdelning, sier Tomas Billing, styreleder i NCC, i meldingen.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår