Foldeport til byggeplasser

 
Foldeport til byggeplasser
Servicemodul sparer utgifter for entreprenørene

Oslo, 31. august 2018, Garda Anleggsikring AS utvider nå sitt sortiment ytterligere ved å tilby flyttbar foldeport. Dette er en perfekt løsning på steder med begrenset plass, eller der det er behov for en port som åpnes/lukkes hurtig.

Foldeporten er gjennom sin funksjonalitet og svært solide konstruksjon, et alternativ der man ønsker port med ekstra god kvalitet/lang levetid og som ikke krever stor plass. For å sikre høy driftssikkerhet er porten utstyrt med servicemodul. Dette er et webbasert diagnostikkverktøy som gjør det mulig å feilsøke porten uten å fysisk måtte reise ut og se. Kunder vil spare både tid og penger, og HMS-kravene til forsvarlig sikring på byggeplassen opprettholdes.  

«Med mulighet for fjerndiagnostikk, lokalt delelager hos oss i Oslo samt servicepersonell i de fleste deler av landet, vil dette være en portløsning som sikrer forutsigbar og økonomisk drift ute på byggeplass. I tillegg er dette en port med slik kvalitet og konstruksjon at behovet for serviceutrykning vil være mindre enn for mange andre modeller i markedet,» sier Stefan Søyring, avd. leder for Teknisk Drift i Garda Anleggsikring. «Vi er veldig fornøyd med å kunne levere en høykvalitetsport til de som tenker langsiktig, og ser fordelen med en investering der servicedelen er ivaretatt hvis noe uforutsett skulle skje,» avslutter Søyring.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår