Fokus på ny studieportal

 
Fokus på ny studieportalBildet: – I 2017 opplever vi en økende interesse for kurs for byggeledere/mestere, arkitekter, ingeniører, entreprenører, takstmenn, saksbehandlere og eiendomsutviklere, sier Ida Karlsnes i Norges Eiendomsakademi.
TEMA BYGG REIS DEG 2017: – Under årets messe vil vi vise frem vår nye studieportal, som for øvrig er en av de mest populære studieportaler på verdensbasis. På denne portalen kan du ta nettbaserte studier og kursmoduler for bygg- og eiendomsbransjen, sier Ida Karlsnes, informasjonssjef i Norges Eiendomsakademi.

Av Bjørn Laberg

– Studieportalen er interaktiv og kompatibel på alle enheter som pc, nettbrett og mobil. Besøkende på stand kan få gjestetilgang og oppleve nettleksjoner med blant annet video og motiverende quiz, sier hun.

– Nytt av året er et revidert studium i forvaltning og utvikling av eiendom, som fra høsten 2017 kan tas i separate moduler på nett. Dette gjør studiet enda mer fleksibelt og tilrettelagt for den enkeltes behov. Under Bygg Reis Deg vil vi også gi informasjon om våre ulike studier og kurs innenfor blant annet taksering, byggeledelse og prosjektledelse, sier Karlsnes til Byggfakta.

– Hvordan ser markedet ut for dere i år?

– I 2017 opplever vi en økende interesse for kurs for byggeledere/mestere, arkitekter, ingeniører, entreprenører, takstmenn, saksbehandlere og eiendomsutviklere. Vi ser at flere og flere bedrifter i bransjen prioriterer videreutdanning for sine ansatte, og ser fordelene dette gir både når det gjelder motivasjon, kunnskapsdeling – og anvendelse av kunnskap i bedriften, sier Ida Karlsnes, informasjonssjef i Norges Eiendomsakademi.
 

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle